Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

129: Piccolo's Folly

Vegeta is in een regenbui onderweg om het monster te verslaan. Tien is ook onderweg maar hij is bang dat hij te laat komt om Piccolo te helpen en gaat daarom extra snel naar Piccolo toe. Als er een druppel uit Cells staart valt komt er een gat in de grond. Cell vindt Piccolo slim maar Piccolo zegt dat hij met Kami is gefuseerd. Cell zit te denken en komt tot de conclusie dat de Dragon Balls weg zijn omdat Kami er ook niet meer is. Cell springt naar achteren toe en ziet dat Krillin en Trunks zijn aangekomen. Ze worden bang van Cell. Piccolo waarschuwt zijn vrienden voor Cells staart. Cell weet dat hij te zwak is en Piccolo zegt dat hij de Kamehameha ook niet meer hoeft te gebruiken. Krillin kijkt verbaasd omdat je alleen bij Master Roshi de Kamehameha kunt leren. Cell zegt tegen Krillin dat hij ook de Spirit Bomb kan doen. Cell komt een paar minuten later erachter dat Goku nog leeft in deze tijdlijn. Cell wil perfect worden dus gaat hij vluchten. Hij gebruikt de zonneflits om te vluchten en weg is hij. Nadat het drietal weer kan kijken kunnen ze Cell niet meer vinden. Cell vlucht laag over de grond en rent erg snel. Hij verlaagt zijn energie om niet op te vallen.

Chi-Chi roept iedereen naar boven want er is iets met Goku gebeurd. Hij glimlacht. Master Roshi herkent die lach. Het is de lach die hij gebruikt vlak voordat hij een gevecht aangaat. Yamcha blijft erover doorpraten. Oolong ziet dat Chi-Chi boos wordt omdat ze wil dat Goku blijft. Hij probeert Yamcha te waarschuwen maar het is te laat. Chi-Chi wordt boos en zegt dat Goku niet gaat vechten.

Cell wordt gek als hij de Androids niet vindt. Piccolo heeft Cell al verzwakt en Cell heeft dus nieuwe energie nodig. Hij ziet Nicky Town en daar kan hij nieuwe energie halen. Cell gaat midden op de weg staan en er komt een bus aan. Het is het busje van een rugbyploeg. Ze zijn boos want ze zijn bang dat ze de wedstrijd niet halen. Ze proberen Cell aan te vallen met hun rugbykennis en aanvallen. Cell ziet Vegeta voorbij vliegen en dacht dat de Androids Vegeta allang hadden verslagen en vermoord. Hij weet dat de Androids dan in gevaar zijn. Hij absorbeert alle rugbyspelers en de buschauffeur. Dan gaat Cell snel naar Nicky Town.

Vegeta moet wachten om het verhaal te horen van Piccolo want Tien is er nog niet. Vegeta ziet ook dat Piccolo sterker is geworden, zelfs sterker dan een Super Saiyan. Tien komt eraan en Piccolo vertelt het hele verhaal. Maar Vegeta kan nog steeds niet geloven dat een Namek als Piccolo sterker is dan hijzelf.

De Androids gaan eerst weer winkelen en Cell staat op het punt om Nicky Town aan te vallen om zo nog sterker te worden.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?