Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

130: Laboratory Basement

Piccolo maakt het verhaal af over Cell. Het team moet Cell tegenhouden voordat hij de Androids absorbeert. Vegeta wil dat Cell de Androids absorbeert want dan hoeft Vegeta maar één tegenstander uit de weg te ruimen. Vegeta zegt dat hij nog sterker wordt dan een Super Saiyan. Vegeta zegt dat Goku dat ook zal doen. Vegeta gaat weg om te trainen en nog beter als een Super Saiyan worden. Piccolo twijfelt of er wel een hoger level is. Piccolo heeft een plan om nog een Cell te verkomen. Krillin en Trunks gaan naar het ondergrondse lab en Tien en Piccolo gaan achter Cell aan. Trunks en Krillin gaan weg. Trunks gelooft het niet. Nog sterker dan een Super Saiyan. Hij heeft er zelfs nog nooit over nagedacht. Krillin zegt dat als er iemand sterker dan een Super Saiyan wil worden, dat Goku en Vegeta het wel zouden kunnen. Trunks denkt als zij het kunnen moet hij het ook kunnen!

Gohan is aan het trainen. Turtle kijkt toe. Maar als Chi-Chi eraan komt gaat Gohan snel verder met zijn leerwerk. Gohan krijgt van Chi-Chi een glas met drinken. Chi-Chi gaat daarna weer weg. Gohan is het zat om alleen maar te leren en hij wil trainen. Hij wil net als zijn vader worden. Hij gaat verder met trainen. Master Roshi kijkt toe en ziet dat Gohan qua karakter net als zijn vader is.

Krillin en Trunks zijn bij het lab aangekomen. Ze gebruiken ki-schoten om de ingang van de kelder te vinden. Ze hebben een trap gevonden van de ingang en ze vliegen naar beneden. Ze lopen door een grot en zien een deur. Trunks doet het licht aan. Ze zien Cell. Krillin wil alles meteen vernietigen maar Trunks ziet de plannen van Android 17. Hij neemt de ontwerpen mee en ze vernietigen het hele lab. Ze vliegen naar boven toe en Krillin maakt het lab met de grond gelijk. Ze vliegen terug. Krillin krijgt de plannen en vliegt naar Bulma. Trunks gaat naar Vegeta toe. Hij wil niet maar hij voelt het als een plicht om sterker te worden. Hij wil nog sterker worden en samen Cell verslaan.

Piccolo en Tien hebben de bus met de T-shirts van het sportteam gevonden. Niemand is er meer en ze gaan snel verder zoeken. Tien hoort als hij in de lucht zit een gil. Het komt uit een klein stadje niet ver bij hun vandaan. Ze gaan naar het kleine stadje toe en denken dat Cell al weer weg is. Maar Cell houdt ze stiekem in de gaten.

Bulma en Dr. Briefs zitten te kijken naar de ontwerpen van Android 17 die Krillin net gegeven heeft. Bulma denkt te weten waar het zwaktepunt ligt.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?