Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

131: Our Hero Awakens

Cell heeft een boerderij bezocht en op die boerderij is nu niemand meer te vinden. Hele steden en vele boerderijen worden aangevallen door Cell. Cell wordt alleen maar sterker en sterker. Cell is nu op het vliegveld. Alle mensen zijn bang en slaan op de vlucht. Maar er is nog een man met een geweer. Als Cell er is probeert hij te schieten maar helaas zonder effect. Cell hoort ook nog een vrouw en een kind die zich schuil houden. Cell absorbeert eerst de man en gaat achter de vrouw met kind aan. Ze beginnen te rennen en lopen naar buiten. Maar vlak voordat Cell haar wil absorberen haalt Krillin het meisje met haar broertje weg. Ze bedankt Krillin en het meisje stapt in een vliegtuig. Krillin vindt het meisje wel leuk maar hij moet eerst met Cell vechten. Cell valt aan met zijn staart en Krillin ontwijkt. Hij gebruikt zijn Solar Flare en hangt aan het vliegtuig om met het meisje weg te gaan. Maar terwijl Krillin hangt valt Cell weer aan. Krillin doet zijn kopstoot en Cell wankelt. Maar Cell slaat Krillin door het vliegtuig die zo met zijn kop door de zijkant van het vliegtuig heen gaat. Cell wil Krillin absorberen maar vlucht omdat Piccolo en Tien eraan komen. Ze vragen hoe het met Krillin is en ze worden boos omdat ze weer te laat voor Cell zijn.

Trunks snapt het niet. Cell en Trunks vinden het beide vreemd dat de geschiedenis zo erg is veranderd ten opzichte van hun eigen tijdslijn. Goku leeft nog, Android 19 en 20 waren er. En later kwamen pas Android 17 en 18, de twee Androids die hij ook van zijn eigen tijdslijn kent, maar in deze tijd is er ook nog Android 16, de grootste en gewelddadigste denkt Trunks. En dan was er Cell. Trunks twijfelt of hij er wel goed aan heeft gedaan om zo vaak in de tijd te reizen. Maar nu kan hij alles goed maken. Hij gaat naar Vegeta toe om nog sterker te worden om hier de Androids te verslaan, die sterker zijn dan in zijn eigen tijd.

De drie Androids zijn in hun busje in het bos. Android 18 vindt de weg erg hobbelig maar Android 17 zegt dat dit een avontuur is. Android 17 vraagt aan 18 of zij geen zin heeft in een avontuur. Android 18 reageert daarop niet en vraagt aan Android 16 hoever het nog is. Hij zegt niet ver maar hij geniet ook van het ritje. Android 18 vindt de twee mannelijke Androids wanhopig en steekt haar kop uit haar raam en blaast met een straal de hele weg vrij. Android 17 wordt boos. Nu is er geen avontuur meer in dit ritje.

Iedereen kijkt televisie bij Master Roshi. Cell is gesignaleerd in South City. Tien, Piccolo, Gohan, Yamcha en Krillin gaan met het vliegtuig naar South City zodat ze geen energie hoeven te gebruiken en dat ze Cell eindelijk kunnen aanvallen. Iedereen in het vliegtuig is ervan overtuigd dat ze Cell makkelijk met zijn vijven kunnen verslaan. Maar Piccolo weet hoe slim Cell is en waarschuwt daarvoor.

Bij Master Roshi is er een grote explosie. Chi-Chi en Master Roshi worden gek en zijn bang. Chi-Chi gaat snel naar boven toe om naar Goku te kijken. Maar Goku is er niet, hij is buiten aan het trainen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?