Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

132: Time Chamber

Goku wil intensief gaan trainen. Hij wil een hoger level bereiken dan een Super Saiyan, maar Master Roshi betwijfelt of dit wel mogelijk is. Volgens Goku is dat wel mogelijk en hij vertelt dat er een plek is waar een jaar in het echt maar een dag duurt. Goku vraagt of Gohan mee mag. Chi-Chi twijfelt eerst maar stemt daarna toe. Maar dan moet Goku er wel voor zorgen dat Gohan zo sterk mogelijk wordt en dat hij daarna weer de studieboeken induikt.

In het vliegschip zegt Krillin dat hij wenst dat Goku hier is. Plotseling staat Goku achter hem maar hij heeft het nog niet in de gaten, zelfs niet als Gohan het zegt. Hij zegt dat hij al dingen begint te zien die er niet zijn nadat hij Goku zag maar toen hij eenmaal doorhad dat Goku er echt is, is hij heel blij en vliegt hem zo hard in de armen dat ze door de wand van het schip heen knallen. Goku vertelt dat er een plaats is bij Kami waar een jaar ij het echt een dag is. Gohan gaat met hem mee zegt hij. Ze nemen Vegeta en Trunks ook mee om hogere Saiyans te worden.

Samen met Gohan transporteert hij zich naar Vegeta en Trunks. Trunks zit op een steen en hij kijkt bedroeft. Hij mag niet meetrainen. Goku zal gaan praten met Vegeta. Vegeta zegt dat hij met rust gelaten wil worden maar als Goku het verhaal van de tijdkamer verteld heeft zegt Goku dat hij al met Gohan gaat. Vegeta wil mee en hij moet met Trunks. Hij gaat op de voorwaarde dat hij en Trunks als eerst mogen. Goku vindt dit goed. Samen transporteren ze zich naar Mr. Popo.

De Androids zijn bij Goku's huis aangekomen en #18 staat kleren uit te zoeken. Ze vindt de kleren niet mooi en zegt dat de persoon die ze draagt wel bijziend moet zijn. #16 zegt dat Goku er niet is en dat de laatste plaats waar hij gelokaliseerd is op een eiland is. #17 zegt dat ze daar heen gaan.

Yamcha, Krillin, Tien en Piccolo zoeken Cell op de kermis. Cell heeft zich verstopt en zegt dat hij ze kan afmaken maar dat hij even wacht omdat hij ze wel grappig vindt.

Mr. Popo leidt ze naar de tijdkamer en Vegeta wil snel trainen zodat hij Goku kan afmaken. Vegeta en Trunks gaan eerst. Trunks begrijpt waarom niemand het volhoudt. Het is overweldigend: de lucht is ijl, het is warm en er heerst een andere zwaartekracht. Om hen heen is een grote leegte. Trunks denkt dat het hem wel eens te veel kan worden maar dat hij niet aan zijn vader wil laten merken dat hij bang is. Hij zal net zo goed een hoger power level kunnen bereiken.

Piccolo is ondertussen bij Master Roshi gekomen. Opeens hoort hij wat en hij ziet de androids buiten staan. Hij zegt tegen de anderen dat ze wakker moeten worden en dat ze bezoek hebben. De anderen sprinten naar buiten maar Piccolo komt heel rustig naar buiten lopen. #17 vraagt waar Goku is. Piccolo zegt dat hij Goku's plaats wel inneemt en wil vechten op een van de eilanden. De anderen vragen zich af of Piccolo het zal halen. Alleen Krillin heeft het volste vertrouwen in hem.

Samenvatting geschreven door Robert ten Brincke

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?