Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

133: The Monster Is Coming

Android #17 vraagt nogmaals waar Goku is, maar Piccolo vertelt het niet. Piccolo doet zijn hoed af en trekt zijn vechtpak uit. Ik heb op deze dag gewacht, zegt Piccolo. #17 stroopt zijn mouwen op en zegt dat hij niet weet niet waar hij aan begint. Opeens bedenkt Piccolo zich dat hij zich volledig moet concentreren op #17 en daarom vraagt hij of de andere androids erbuiten blijven. #17 stemt toe en zegt dat het inderdaad iets tussen hun tweeŽn is. Piccolo begint behoorlijk kracht op te laden en op Master Roshi's eiland begint het al behoorlijk te schudden. Tien wist niet dat Piccolo zo'n hoog power level had. Krillin die als enigste wist dat Piccolo met Kami gefuseerd is vertelt dit.

Op Kami's lookout gaat alles goed, Goku en Gohan wachten tot de dag om is. Goku voelt Piccolo's power level en vertelt dat hij geen andere krachten erbij voelt. Dit moeten dus de androids zijn.

Android #16 vertelt dat Piccolo niet alleen is en dat hij twee power levels voelt. #17 kijkt om en schrikt. Piccolo grijpt zijn kans en slaat hem in zijn gezicht. Piccolo vliegt er weer naar toe maar dit keer geeft #17 hem een stomp in zijn maag. Piccolo vliegt terug maar hij komt gewoon op zijn benen. #17 probeert Piccolo te raken maar Piccolo is te snel. Ze beuken hard tegen elkaar en de snelheid word flink opgevoerd. Opeens komt Piccolo achter hem en mept hem snoeihard tegen de grond. #17 zegt: Ik ben verslagen. Hoe kan hij zo sterk zijn? Als #17 weer wil opstaan vuurt Piccolo een straal af op #17. Deze overleeft dit natuurlijk en zegt dat Piccolo meer moet doen om hem te kunnen uitschakelen. #17 vind dat Piccolo een ongelooflijk power level heeft. Piccolo vraagt of #17 zich overgeeft, maar die zal dat nooit doen.

Bij Bulma thuis past Dr. Briefs op kleine Trunks, terwijl Bulma de tekeningen van de Androids ontcijfert. Bulma zegt dat ze bijna klaar is. Ze moet alleen nog een manier vinden om hun energiepatroon stop te zetten. Waarom heeft Dr. Gero die androids ook zo ingewikkeld gemaakt?

Piccolo gaat stralen schieten maar #17 ontwijkt de eerste makkelijk maar dan schiet Piccolo er heel veel. Geeneen straal is raak. Piccolo schiet een grote straal maar #17 ketst deze stoot af en laat hem vallen in allemaal kleine deeltjes. #17 vraagt of hij nog meer trucjes heeft voordat hij hem afmaakt. En het gevecht gaat weer verder en ze beuken weer hard tegen elkaar.

Op Master Roshi's eiland vraagt Krillin of Piccolo sterker is. Piccolo moet wel sterker zijn vinden zij maar Master Roshi zegt dat ze wel weten wat Piccolo's power level is maar niet die van de android.

#18 zegt dat #17 op moet houden met spelen en gewoon zijn werk moet doen. Piccolo schiet weer allemaal energiebolletjes op #17 af en deze zegt dat hij te voorspelbaar is. Opeens ziet #17 allemaal kleine bolletje om hem heen en Piccolo zegt dat hij in de val is getrapt. Piccolo laat de boel exploderen maar #17 komt eruit met een soort schild en is bijna niet geraakt.

Cell gaat op weg omdat hij Piccolo en de androids met elkaar voelt vechten. Hij zegt dat het makkelijker gaat dan hij dacht. Kan Piccolo #17 verslaan en kunnen de Saiyans een hoger level bereiken? Zal Cell hen vinden en ze allemaal afmaken?

Samenvatting geschreven door Robert ten Brincke

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?