Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

134: He's Here

Android 17 vliegt naar Piccolo toe en blijft voor zijn neus staan. Piccolo krijgt een klap in zijn gezicht en wordt op de grond geslagen. Hij ontwijkt een tackle en springt snel naar achter toe. Hij zegt dat Goku zelfs harder slaat dan Android 17, maar de slagen zijn wel snel. Android 17 zegt dat hij erg sterk is. Ze vechten verder en het is net een steekspel. Ze slaan elkaar en nadat ze elkaar hebben geslagen valt de ander weer aan. Ondertussen vraagt Gohan aan Goku of Piccolo dat wel volhoudt. Goku hoopt van wel. Piccolo en Android 17 lopen elkaar uit te dagen. Als Piccolo in de grond is geramd dan doet Piccolo dat ook terug, alleen harder. Het eiland is bijna kapot en ze houden een duwgevecht. Maar door de kracht komen er gaten in de grond en er komt een vulkaanuitbarsting. Maar ze blijven doorvechten.

Op Master Roshi's eiland voelen ze alles. Alles trilt en er is een grote rookwolk. Krillin kan er niet tegen. Maar er is nog meer slecht nieuws. Cell komt naar de Androids en Piccolo toe. Iedereen voelt Cell naar het eiland komen. Cell wordt al vrolijk als hij eraan denkt om compleet te worden. Baby Trunks huilt nog steeds en opa Briefs kan hem niet vrolijk maken. Yajirobe komt langs. Bulma is na 48 uur lang doorwerken en veel koffie klaar met het apparaat. Ze pakt baby Trunks en Trunks wordt rustig.

Piccolo slaat Android 17 de lucht in, slaat hem in elkaar en trapt hem weer de zee in. Piccolo gaat erachteraan maar Android 17 laadt op en gooit een luchtbel en er komt een explosie. Android 17 en Piccolo komen uit het water en vliegen vechtend weg. Android 16 en Android 18 gaan er achteraan. En Cell volgt ook.

Master Roshi krijgt telefoon van Bulma. Yamcha zegt niet aannemen maar het gaat over de Androids en ze nemen hem toch aan. Bulma hoorde dat dus heeft ze een dealtje. Yamcha moet haar voeten masseren in ruil voor de afstandsbediening van de Androids. Yamcha wil dat niet maar het moet. Bulma gaat snel naar Krillin.

Na veel vechten zijn Android 17 en Piccolo de Namek op een nieuw eiland. Android 17 slaat Piccolo tegen de rotsen en laat de rotsen exploderen. Maar Piccolo blokt de aanval. Piccolo doet hetzelfde terug. Telkens doet Android 17 een aanval en Piccolo doet precies dezelfde aanval terug alleen dan sterker. Piccolo probeert nog een keer Android 17 met een energie wave te verslaan. Die is raak maar levert niet al teveel schade op. Maar wie is daar? Cell is er!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?