Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

136: Silent Warrior

Gohan wil nog een keer weggaan maar Goku slaat hem terug. Ze moeten in de tijdkamer trainen. Mr. Popo legt alles uit. Iedereen heeft gevoelens en Goku ook. Piccolo moest een offer maken. Hij wil ook dat Cell wordt vernietigd maar dan moet er wel getraind worden.

Cell rent op Android 17 af. Android 17 doet precies hetzelfde maar als Android 17 probeert te slaan is Cell weg. Cell probeert Android 17 van bovenaan te vallen maar dat mislukt. Dan slaat Cell toch Android 17. Cell gebruikt zijn staart om op Android 17 te jagen. Android 17 probeert de staart te ontwijken.

Bulma is met baby Trunks onderweg naar Krillin. Trunks pakt de Androids uitschakelaar maar dat mag niet van Bulma. Bulma geeft haar mobiel zodat Trunks met opa kan bellen. Nadat Trunks heeft opgehangen belt Master Roshi. Hij zegt dat de lijn telkens bezet was en dat Krillin eraan komt. Ze moet opschieten want ze vrezen het ergste. Ze gebruikt de turbo om nog sneller bij Krillin te komen.

Cell maakt met een paar laatste stoten Android 17 klaar voor de absorptie. Android 16 loopt op Cell af. Hij vindt dat de aarde een mooie planeet is en niet vernietigd mag worden door Cell. Cell maakt van zijn staart een trechter zodat Android 17 erin kan. Android 17 biedt veel weerstand en dan komt er een klap van de reus. Sterker dan verwacht zegt Cell. Cell hoopt dat hij veel energie kan absorberen van de vreemde Android. Android 17 zegt dat hij even sterk is als Cell. Android 17 verklaart hem voor gek. Android 16 is dan sterker dan Android 17. Dan gebeurt het. Android 16 gaat erop af en ze beginnen te duelleren. Geen van beide hebben ze nog klappen gehad. Maar dan doen ze allebei een kopstoot. Cells staart gaat in de nek van Android 16. Hij begint te absorberen maar Android 16 haalt de staart uit zijn nek omdat er geen energie loopt en hij dus niet verlamd is. Dan gooit hij Cell tegen de grond door hem te slingeren aan zijn staart. Cell vliegt weg. Android 16 achtervolgt hem. Door een kopstoot ligt Cell maar door een truc kan Android 16 niet ontsnappen vanwege de staart van Cell die om Android 16's keel heen zit. Hij gebruikt zijn eye laser als Cell een ki-straal wil gebruiken en komt los. Android 16 trapt Cell tegen de grond en haalt zijn staart eraf. Maar Cell heeft Piccolo's kracht en laat hem weer aangroeien. Kan Android 16 het volhouden tegen Cell en hem verslaan?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?