Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

137: Say Goodbye, 17

De aflevering begint wanneer Cell een nieuwe staart heeft. Hij zegt dat #16 meer in huis moet hebben dan dat om hem te kunnen verslaan! Android #16 wordt boos en zegt dat hij volgende keer de kop van Cell eraf slaat! Waarop Cell weer antwoordt dat als #16 dat wil doen, hij hem eerst te pakken moet krijgen. Dan laadt Cell zich op en vliegt er vandoor. #16 komt achter hem aan en probeert Cell te pakken, maar Cell slaat #16 neer en hij ligt op de grond! Cell kijkt naar Android #17 die naar haar Android vriend gaat. Cell lacht en loopt naar #16. Als Cell dichter bij komt slaat #16 hem neer en Cell ligt op de grond. Dan vuurt #16 een grote energiestraal op Cell en het hele eiland wordt helemaal licht. Tien kijkt in de verte ernaar en Krillin kijkt achterom en voelt Tien's power. Maar hij besluit verder te gaan om de afstandbediening op te halen bij Bulma!

Goku zegt tegen Gohan dat Cells power opeens heel erg gedaald is. Gohan vraagt of ze nu aan het winnen zijn, maar Goku weet dit niet. Android #18 praat in zichzelf en ze geloofde eerst niet dat #16 sterker was dan Cell, maar toch is het zo. #17 staat helemaal te juichen en zegt tegen #16 dat hij geweldig is en dat het monster is verslagen. Volgens hem zijn ze met #16 erbij een onverslaanbaar team en ze kunnen de wereld verder gaan veroveren. #16 antwoord dat Cell nog niet dood is en hij moet maken dat hij weg komt. Maar #17 zegt nogmaals dat Cell verslagen is. Maar opeens valt er een grote schaduw over hem heen. Tien schreeuwt: "Pas op, kijk achter je!" #16 kijkt achterom en ziet dan de boze en meedogenloze Cell. Hij doet zijn staart open en doet die over #17 heen. #17 schreeuwt en doet wat hij maar kan, maar het heeft geen zin meer. Hij is weg foetsie! #16 komt er nog aan maar hij is ook te laat. Dan begint Cell te schreeuwen en hij begint helemaal te fonkelen. Hij schreeuwt dat de transformatie is begonnen. Hij is helemaal blij en alles begint anders te worden. Hij krijgt een soort schoenen, in plaats van 3 tenen, zijn voorhoofd verandert, en hij begint steeds helderder te worden.

Gohan en Goku zijn verbaasd op Kami's Look Out. Goku zegt tegen Gohan dat Cells power enorm gestegen is en dat moet betekenen dat hij een van de Androids heeft opgezogen! De spieren van Cell zijn inmiddels groter dan ooit en zijn mond lijkt nu net als die van een kikker. En hij heeft ook een zwaardere stem. Android #16 begint te rennen en zegt tegen #18 dat ze beter meteen kunnen vluchten. Hij zegt dat ook tegen Tien. Cell ziet dat #16 en #18 bij het einde van het eiland zijn en van het ene op het andere moment staat hij voor hen. #16 stopt en zegt dat Cell nu sterker is dan hij. Cell kijkt in de weerspiegeling van het water en zegt dat hij knapper is geworden en dat hij nog knapper zal worden als hij #18 absorbeert. #16 zegt dat hij weg moet gaan maar Cell luister natuurlijk niet en doet zijn hand voor het hoofd van #16 en vuurt een krachtige straal af, waardoor #16 enkele meters verder op neerkomt. Cell loopt op dat moment naar #18 toen en zegt: "Fuseer met mij". #18 zegt dat als hij nu niet ophoudt ze zichzelf vernietigen. Cell zegt dat ze dit nooit zal doen, maar #18 is liever dood dan samen met Cell. Ook zegt Cell dat #17 zichzelf voor zelfvernietiging moet opladen en dat duurt enkele seconden, en Cell zal niet meer dan 1 seconde nodig hebben om bij haar te komen. Dan valt er een schaduw over Cell. Cell en #18 kijken naar boven en zien Tien daar. De dappere krijger vuurt een krachtige straal naar Cell en die valt in een gat in de grond. Tien zegt dat hij misschien maar een gat in de weg is voor Cell. Maar dan is hij wel een groot gat. Tien ziet niks in het gat en schreeuwt dat hij weet dat hij daar ergens is en er net zo goed uit kan komen. Hij ziet #18 nog staan en schreeuwt dat ze weg moet gaan zo lang het nog kan. #18 vraagt aan #16 of hij nog kan vliegen en hij zal het proberen.

Goku is boos en vraagt zich af wat Tien daar doet. Hij kan dit nooit lang volhouden en hij zal gedood worden door Cell. Cell probeert bij Tien in de buurt te komen, maar de straal weert Cell af. Hoe lang houdt Tien dit nog vol?

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?