Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

138: Sacrifice

Tien houdt Cell nog steeds tegen met heel veel ki-schoten. Hij blijft volhouden. Hij zegt ook tegen de Androids dat ze weg moeten gaan. De Androids vliegen weg en Cell ziet dat. Maar als hij erachteraan wil gaan wordt hij weer de grond in geboord. Gohan en Goku weten dat Tien dit niet lang volhoudt. Tien rust even uit maar gaat dan weer verder. Zijn Triple Beam blijft effect hebben.

Chiaotzu is terug bij Master Roshi. Yamcha en Chiaotzu willen wat gaan doen om Tien te helpen, maar Master Roshi zegt dat ze beter kunnen wachten op Goku.

Tien blijft doorgaan met Cell verpletteren. Maar Tien begint moet te worden en geeft zijn laatste stoot. Hij valt flauw omdat hij geen energie meer heeft. Cell komt naar boven en ziet dat Android 18 is gevlucht. Hij vliegt naar Tien en geeft hem een trap. Tien wordt weer wakker maar is te vermoeid om iets te doen. Goku moet hem helpen. Vlak voordat Cell een aanval wil gebruiken om Tien te vernietigen, gebruikt Goku Instant Transmission om naar Tien te gaan. Tien is blij om Goku te zien. Cell is ook blij om Goku te zien. Maar Goku zegt dat hij nog een dag moet trainen. Goku voelt ook de zwakke levenstekens van Piccolo en gebruikt zijn Instant Transmission om naar Piccolo toe te gaan. Goku sleept Piccolo naar Tien toe. Cell wil nu een gevecht met Goku en valt aan, maar door op het laatste moment Instant Transmission te gebruiken transporteer Goku zichzelf met Tien en Piccolo naar Kami's Lookout. Cell gaat dan maar Android 18 zoeken.

Bulma overhandigt de afstandsbediening aan Krillin. Hij werkt alleen binnen tien meter zegt ze. Bulma heeft ook nieuwe pakken gemaakt. Bulma moet de pakken van Krillin naar Kami's Lookout brengen want daar zijn ze allemaal. Bulma gaat naar Kami's Lookout en Krillin gaat opzoek naar de Androids. Cell is ook opzoek naar de Androids. Maar de Androids houden zich schuil.

Tien en Piccolo hebben een Senzu Bean gehad. Ze zijn er weer bovenop. Mr. Popo zegt dat Trunks en Vegeta klaar zijn met trainen. Ze rennen met zijn allen op de kamer af. De deur gaat open. Trunks en Vegeta komen met hun beschadigde kleding uit de kamer. Ze zijn klaar met trainen, maar hebben ze hun doel gehaald?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?