Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

139: Saiyans Emerge

Trunks en Vegeta zijn uit de tijdkamer gekomen. Iedereen is blij dat ze terug zijn. Goku en Gohan willen meteen alles weten, maar het moet geheim blijven van Vegeta. Vegeta zegt dat hij alles nu onder controle heeft en dat Goku de kamer niet hoeft in te gaan. Tien zegt dat Cell ondertussen semi-perfect is omdat hij Android 17 heeft geabsorbeerd. Vegeta blijft positief en zegt alles onder controle te hebben.

Bulma is met Trunks onderweg naar Kami's Lookout. Ze vliegen naar boven toe en komen langs Korin die zich rot schrikt. Bulma vliegt verder omhoog en gaat landen. Ze is er voor het eerst en vindt het er mooi uitzien. Ze roept naar de jongens. Gohan komt meteen naar Trunks toe. Bulma zegt dat ze nieuwe kleding heeft gemaakt. Ze ziet dat Trunks getraind heeft. Ze vraagt waar en hoelang. Trunks zegt dat hij en Vegeta samen een jaar lang in de tijdkamer hebben gezeten en dat er hier maar één dag om is. Maar Trunks haar is gegroeid en dat van Vegeta is nog steeds even lang. Vegeta zegt dat het haar van een pure Saiyan na zijn geboorte niet verandert. Bulma pakt de uniformen. Alle Saiyans trekken een pak aan en voelen hoe goed de pakken zitten. Vegeta vliegt meteen weer weg naar Cell. Trunks gaat erachter aan maar wordt tegen gehouden. Trunks krijgt twee Senzu Beans. Trunks vliegt meteen weer verder achter Vegeta aan. Gohan wil meteen gaan trainen, maar Goku wil eerst eten. Nadat ze gegeten hebben gaan ze naar de kamer toe. Gohan en Goku stappen in de kamer en de deur gaat dicht. Ze bekijken de kamer en als ze naar buiten gaan zien ze een complete leegte. Zouden ze een jaar lang kunnen overleven in de tijdkamer?

Cell weet dat de Androids nooit ver weg kunnen zijn. Dus daarom gaat hij dreigen. Hij begint te schreeuwen en iedereen hoort het, ook de Androids. Hij zegt dat hij alle eilanden gaat opblazen als ze niet naar hem toe komen. Vegeta weet nu waar Cell is en vliegt erop af. Android 16 zegt tegen Android 18 dat Cell niet alle eilanden zal opblazen. Maar Cell begint met zijn dreigement en blaast het eerste eiland op. Cell ziet dat de Androids daar niet op waren. Hij vernietigt nog meer eilanden. Android 16 zegt dat de energiestoten te zwak zijn om Android 18 te vernietigen. Want als Android 18 vernietigd wordt kan Cell niet meer compleet worden. Android 18 vraagt of Android 16 ook zo'n schot kan overleven. Ze maakt zich zorgen over Android 16. Android 16 snapt niet waarom Cell nog sterker wil worden terwijl hij al de sterkste is. Ondertussen vliegt Vegeta recht op zijn doel af: Cell. Maar Trunks volgt Vegeta om hem eventueel te helpen bij het gevecht.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?