Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

140: Super Vegeta

Cell is nog steeds bezig alle eilanden te vernietigen. Android 18 ziet dat Cell alle eilanden een voor een laat vervagen. Android 16 zegt dat hij het mis had over wat hij eerder vertelde over Cell. Hij dacht dat Cell nooit alle eilanden zou vernietigen, maar dat doet hij dus wel. Android 16 wordt wat vrolijker als hij eekhoorntjes ziet. Android 18 moet een plan verzinnen.

Vegeta is onderweg naar Cell en ziet dat Cell eilanden aan het vernietigen is. Vegeta wordt Super Saiyan en gaat er snel naar toe. Trunks vliegt vlak achter Vegeta en wordt ook Super Saiyan om Vegeta bij te kunnen houden.

Bulma is op Kami's Lookout. Ze wil weten of Trunks en Vegeta het kunnen redden tegen Cell. Piccolo en Tien weten het niet, maar ze willen wel vechten tegen Cell. Bulma wordt boos en zegt dat het beter is om nog een dag te wachten, zodat Gohan en Goku klaar zijn met hun training. Baby Trunks wordt wakker en begint te huilen omdat Bulma aan het schreeuwen is. Ondertussen zijn Gohan en Goku in de tijdkamer. Gohan kan het moeilijk volhouden omdat er weinig lucht is, het warm is en de zwaartekracht tien keer zo hoog is. Maar vader en zoon zijn klaar om te kunnen vechten en trainen. Maar ze bekijken eerst alles. Ze zien hun bedden en het eten. Gohan ziet ook buiten de eindeloze leegte. Hij kan het amper geloven.

Cell wil snel compleet worden en blaast snel veel eilanden op. Android 18 ziet dat Cell dichterbij komt. Als Cell klaar is ziet hij dat er nog maar één eiland over is. Als Android 18 er niet vanaf komt blaast hij het eiland op, verkondigt Cell. Vlak voordat Cell het eiland wil opblazen komt Vegeta eraan. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst. Android 18 ziet het maar gelooft het niet. Vegeta is bijna vermoord door Android 18 en nu daagt Vegeta de veel sterkere Cell uit. Android 16 zegt dat hij een kans maakt, omdat Vegeta sterker is geworden. Vegeta laadt op. Piccolo en Tien voelen hoe sterk Vegeta is. Android 18 en Piccolo zeggen dat Vegeta transformeert. Cell wordt bang van Vegeta. Als Vegeta klaar is krijgt Cell een stoot in zijn buik.

Gohan en Goku stappen in de leegte. Gohan valt voorover omdat hij dat niet gewend is. Goku zegt dat Gohan eerst een hoger power level moet halen, dan een Super Saiyan moet worden en uiteindelijk moet sterker worden dan Goku. Gohan kan dat niet geloven maar Goku zegt dat hij dat kan. Goku zal altijd trots zijn op Gohan.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?