Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

141: Bow to the Prince

Cell voelt de pijn van de stoot van Vegeta. Vegeta drukt door en Cell deinst naar achteren. Cell krijgt een uppercut waardoor Cell de lucht in vliegt. Vegeta gebruikt Cell als een boksbal. Als Cell een stoot aan Vegeta probeert te verkopen, wordt Cell teruggepakt en tegen de grond gegooid. Trunks valt bijna in zee, maar brengt zichzelf in veiligheid. Cell probeert Vegeta's zelfvertrouwen te beschadigen, maar dat lukt niet. Cell is boos en probeert Vegeta te slaan, maar Vegeta ontwijkt alle stoten van Cell. Nu weet Trunks waarom hij de tijdskamer is ingegaan met zijn vader. Vegeta maakte het Trunks moeilijk in de tijdskamer maar Vegeta en Trunks werden sterker door de kamer. Trunks hoopt zijn vader ooit een keer te verslaan, zodat hij sterker is dan zijn vader. Alles wat Cell ondertussen uitprobeert op Vegeta mislukt. Vegeta vindt het te makkelijk en had veel meer van Cell verwacht.

Krillin voelt Vegeta. Hij vindt dat de tijdkamer heeft geholpen. Hij wil zelf ook nog een keer de kamer in als dat kan. Vegeta is sterk geworden, sterker dan Cell. Krillin wil kijken maar hij heeft andere zaken te doen: de Androids uitschakelen.

Op Kami's Lookout wil Bulma wil weten over het verloop van het gevecht en krijgt te horen dat Vegeta sterker is dan Cell. Bulma ziet dat Piccolo boos is. Vegeta loopt te spelen met Cell volgens Piccolo. Als Cell Android 18 vindt kan zelfs Vegeta niet tegen Cell op. Piccolo wordt boos en gilt het uit.

Gohan vergroot zijn power level. Gohan krijgt veel kracht maar niet genoeg om Super Saiyan te worden. Goku zegt dat het niet zo moet. Gohan moet de pijn van verlies gebruiken. Goku zegt dat Gohan aan Cell moet denken die de hele wereld heeft vernietigd. Gohan doet dat maar dan zegt hij Cell nog nooit gezien heeft en dus niet weet hoe hij er uit ziet. Goku zegt dat Gohan dan maar aan Frieza moet denken. Gohan krijgt een flashback waarin Dende, Goku en Piccolo dood gaan. Als Goku op het laatste moment bijna dood gaat door de vernietiging van Namek wordt Gohan in een kleine flits Super Saiyan.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?