Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

142: Hour Of Temptation

Vegeta is duidelijk de sterkere strijder in het gevecht tegen Cell, en iedereen heeft er vertrouwen in dat Vegeta gaat winnen. Vegeta daagt Cell uit door hem de rug toe te keren. Cell wordt razend en doet een gigantische power-up. Cell gaat aan de rechterkant staan en doet de Galit Gun aanval op Vegeta. Vegeta verdedigt zich en het richt weinig schade aan. Vegeta gaat in de aanval en geeft Cell rake klappen. Tenslotte boort Vegeta hem met gemak de grond in. Cell komt met heel veel moeite weer overeind.

Bij Kami's eiland maken Piccolo en Tien zich zorgen over de krachten van Vegeta. Zal hij zijn krachten ten goede van de anderen benutten of wordt hij net zo erg als Cell? In de hyperbolische tijdkamer heeft Gohan een droom dat hij transformeert. Hij wordt wakker en ziet dat Goku zwaar tussen het ijs aan het trainen is. Door de droom wil Gohan heel graag gaan trainen en denkt dat hij een Super Saiyan kan worden. Goku vindt het goed en ze gaan verder met de training.

Bij Vegeta en Cell gaat de strijd verder. Cell baalt ervan dat Vegeta sterker is. Cell probeert een wanhopige actie om Vegeta van achteren vast te pakken, maar Vegeta pakt zijn arm en slingert hem tegen de rotsen. Vegeta schiet allemaal energieballen en daarna een hele grote. Uit wanhoop probeert Cell hem te absorberen maar Vegeta klemt zijn staart onder zijn arm en slaat hem vervolgens weg. Cell probeert nog steeds van alles maar niks lukt, Vegeta is duidelijk sterker. Vegeta zakt het water in en Cell gaat hem achterna. Uit pure wanhoop gaat Cell allemaal kleine energieballen schieten, maar Vegeta weet hem te pakken en schiet een sterke energiestraal op hem af. Ze komen weer boven water. Vegeta laat Cell weten dat hij niks tegen hem kan beginnen en zegt dat Trunks zijn krachten ook gigantisch zijn toegenomen. Cell kan niet tegen zijn verlies en wordt gigantisch kwaad. Cell probeert Vegeta om te praten door hem op volle krachten te laten komen. Maar Vegeta zegt dat hij zeurt als een klein kind. Zal Cell de tijd krijgen om compleet te worden?

Samenvatting geschreven door Sander Kuijper

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?