Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

144: The Last Defense

Cell en Trunks zien Android 18. Krillin waarschuwt dat Cell elk moment kan toeslaan. Trunks zegt dat Cell hen heeft gezien. Cell vliegt meteen naar Android 18. Trunks laadt op en wil meteen op Cell af gaan en aanvallen. Vegeta kijkt toe. Cell is bijna bij Android 18 maar Trunks heeft Cell al ingehaald. De Energy Dan houdt Cell bezig maar als Trunks het wil afmaken ontwijkt Cell een belangrijke ki-aanval van Trunks. Trunks slaat diverse malen terug en Cell belandt in een berg. Vegeta begint geÔrriteerd te worden. Trunks voelt Cell niet meer. Trunks zegt dat Cell ondergronds aan het bewegen is en dat Android 18 en Krillin moeten vluchten. Het tweetal rent weg maar er komt een grote explosie en Android 18 en Krillin vallen. Trunks ziet Cell en wil erachteraan gaan om Cell tegen te houden. Maar Vegeta ziet het al gebeuren dat Trunks zijn plannen verpest. Vegeta probeert Trunks telkens weer weg te slaan maar Trunks blijft maar naar Cell vliegen. Krillin probeert Cell tegen te houden maar Cells staart zorgt ervoor dat Krillin wegvliegt. Android 16 probeert Android 18 ook te redden maar met weinig succes. Android 18 probeert Cell weg te slaan maar dat lukt ook niet. Cell schiet een ki-schot op Android 18 die vervolgens tegen de rotsen aan slaat. Trunks wordt boos op Vegeta. Trunks laadt op en wil een ki-straal op Vegeta schieten. Vegeta zegt dat Trunks het toch niet durft want het is zijn eigen vader en dat maakt Trunks zo zwak. Maar Trunks schiet toch een ki-straal op Vegeta af. Vegeta gelooft het niet en kan de ki-straal niet tegen houden. Vegeta gilt het uit van de pijn en wordt weggeschoten. Vegeta vliegt ver weg en beland in een meertje.

Goku en Gohan zijn nog bezig met hun training. Goku brengt Gohan naar bed want die is in slaap gevallen. Gohan wordt wakker en ziet Goku. Goku zegt dat Gohan moet gaan slapen en Gohan valt weer in slaap. Goku gaat ondertussen verder met zijn training.

Android 18 probeert een ki-schot om Cell tegen te houden maar Cell kan ze makkelijk aan en laat de ki-schoten verdwijnen. Vlak voordat Cell Android 18 gaat absorberen trapt Trunks Cell weg. Trunks waarschuwt Android 18 en gaat verder met vechten tegen Cell. Android 18 pakt samen met Krillin Android 16 en proberen met zijn drieŽn te vluchten. Vegeta is boos op Trunks en vliegt weg uit het meertje en gaat meteen naar Trunks toe. Trunks zit vlak achter Cell aan maar Cell heeft een plan bedacht. Cell vliegt naar boven en gebruikt zijn Solar Flare. Trunks en Vegeta zijn verblind door het schot. Cell ziet dat Krillin in de weg staat om Android 18 te beschermen. Het schot van Cell zorgt ervoor dat Krillin wegvliegt. Android 18 probeert zichzelf nog te redden maar Cell absorbeert haar. Android 16 en Krillin krijgen een woede uitbarsting en vallen met zijn tweeŽn Cell aan. Maar het heeft geen nut. Trunks en Vegeta kunnen weer zien en landen op het eiland. Ze zien dat Cell aan het transformeren is. Trunks probeert nog een aanval op Cell maar het heeft geen effect. De transformatie kan niet meer stopgezet worden. De hele Aarde trilt door de kracht van Cell. Zelfs op de nieuwe planeet Namek voelen ze de kracht van Cell. Cell begint heel langzaam te transformeren van Semi-Perfect Cell naar Perfect Cell.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?