Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

145: Cell is Complete

Donkere wolken met onweer verschijnen, grote tornado's ontstaan en de aarde staat op zijn kop. Cell is bijna Perfect Cell. Android 16 kan de kracht maar moeilijk aan. Trunks is boos, maar hij zal voorkomen dat er op deze wereld ook veel verwoestingen komen net als in zijn eigen wereld. Trunks laadt op en probeert in Cells schild te komen en Cell tegen te houden, maar Trunks wordt door Cells kracht eruit geduwd. Cell is uiteindelijk klaar met zijn transformatie. Door de absorptie is hij veranderd en natuurlijk ook sterker geworden.

Op Master Roshi's eiland is een overstroming. Iedereen probeert het water weg te krijgen. Chi-Chi wil vluchten maar de andere zeggen dat ze nergens naar toe kunnen.

Gohan en Goku zijn in de tijdkamer. Gohan wordt op de grond geslagen en Goku vindt het wel weer genoeg voor vandaag. Gohan vindt van niet en vergroot zijn kracht, springt in de lucht en probeert Goku aan te vallen. Goku probeert ook aan te vallen maar ze raken elkaar niet. Gohan wordt nog bozer omdat Goku zo soft is. Gohan gaat nog harder en sneller Goku aanvallen maar Goku houdt nog stand. Zelfs de ki-schoten van Gohan gaan mis want Goku ontwijkt ze. Gohan wordt nog bozer en eindelijk geeft Goku toe. Hij wordt Super Saiyan en laadt op voor een Kamehameha. Na het opladen schiet Goku de Kamehameha af. Gohan houdt de Kamehameha tegen en kan de ki-straal maar net voor zichzelf houden. Goku stuurt steeds meer kracht naar de Kamehameha. Gohans gedachten dwalen af. Telkens ziet hij zijn vrienden in nood, allemaal zijn ze gewond of gaan ze dood. Waarom denkt Gohan? Omdat hij telkens in nood raakte en niet wilde vechten of omdat hij niet sterk genoeg was. Gohan hoort ook de lessen van Goku in zijn hoofd. Samen met de beelden wordt Gohan boos omdat hij telkens te zwak is. Dan komt het magische moment: Gohan stuurt de Kamehameha terug naar Goku. Goku ontwijkt de ki-straal en ziet in de verte iets geels. Gohan is Super Saiyan geworden! Goku vliegt op Gohan af. Gohan kan met veel kracht en moeite de Super Saiyan mode aan. Goku zegt dat Gohan moet ontspannen maar Gohan kan dat niet en valt voorover op de grond. Hij is compleet uitgeput. Goku is blij en zal Gohans haar knippen omdat het wat te lang is geworden.

Cell is compleet en is zijn nieuwe lichaam aan het bewonderen en testen. Krillin weet dat Android 18 er niet meer is en is erg verdrietig. Hij valt Cell aan. Trunks schreeuwt nog dat Krillin dat niet moet doen maar Krillin valt toch aan. Later vecht Trunks ook mee. Ze slaan en trappen naar Cell maar geen van hun aanvallen voelt Cell. Krillin gebruikt zijn krachtigste wapen, de Destructo Disk. Maar deze aanval gaat raak en dwars door Cells nek heen. Krillin wordt weer vrolijk maar de Destructo Disk spat uit elkaar als hij door Cell heen is. Cell wil nu spelen en komt snel dichterbij Krillin. Opeens is Cell weg en verschijnt hij achter Krillin. Cell trapt Krillin in zijn nek. Krillin vliegt weg en valt bewusteloos op de grond.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?