Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

146: Vegeta Must Pay

Krillin ligt bewusteloos op de grond. Krillin wordt wakker en kan net opstaan. Al zijn botten doen pijn en hij voelt zich duizelig. Krillin valt weer voorover op de grond. Trunks ziet Krillin vallen en vliegt er meteen op af. Cell is ondertussen wat trapbewegingen en slagaanvallen aan het oefenen. Trunks geeft Krillin een Senzu Bean die hij van Goku heeft gehad. Trunks heeft nu nog één Senzu Bean over. Krillin eet de Senzu Bean op. Ondertussen vliegt Vegeta naar Cell toe. Cell en Vegeta proberen elkaar af te kraken zodat ze weinig zelfvertrouwen overhouden. Krillin leeft gelukkig nog. Het was bijna te laat volgens Trunks maar de Senzu Bean heeft geholpen. Vegeta en Cell staan in hun vechthouding. Krillin weet dat Vegeta ervan langs gaat krijgen. Want Krillin zegt dat hij de enige is die de volle kracht van Cell kent. Toen Cell Krillin trapte voelde Krillin de volle kracht van Cell. Android 16 analyseert Vegeta en Perfect Cell. Maar Android 16 zegt dat Vegeta sterker is, maar dat Cell zijn volle kracht verbergt. Dat weet Krillin ook. Krillin zegt dat Trunks ook nog kracht verbergt. Vegeta begint met aanvallen. Vegeta's eerste aanvallen gaan allemaal mis en Vegeta zegt dat hij zich nu moet gaan inspannen om Cell te verslaan. Krillin vraagt ondertussen aan Trunks waarom hij niet op volle kracht tegen Cell gaat vechten. Dat wil Trunks niet vertellen. Vegeta slaat Cell meerdere malen maar Cell vliegt weg. Als Cell tegen een rots aan staat wil Vegeta hem gaan slaan. Maar Cell houdt de stoot tegen en drukt Vegeta tegen de rots aan. Cell wil Vegeta gaan slaan maar Vegeta draait zijn hoofd weg. Vegeta staat verbaasd te kijken. Cell blaast de berg achter Vegeta heel langzaam op. Vegeta kan nog steeds niet geloven dat Cell zo sterk is. Maar ook zijn snelheid is veel groter dan die van Vegeta. Trunks legt uit waarom hij niet op volle kracht is. Na de training met Vegeta in de tijdkamer was Trunks sterker dan Vegeta omdat Trunks een nieuw power level heeft gehaald die sterker is dan de Super Saiyan versie van Vegeta. Maar Trunks wil graag door zijn eigen vader gerespecteerd worden. Vegeta wil nog eerder dood gaan dan hulp krijgen van zijn eigen zoon. Als Vegeta dood of bewusteloos is zal Trunks toeslaan en op volle kracht vechten tegen Cell.

Piccolo en Tien zien dat Vegeta even sterk is als Cell maar Vegeta is kwaad. Bulma wil weten wat er allemaal aan de hand is beneden op Aarde. Piccolo en Tien leggen uit dat Vegeta het goed doet tegen Cell maar Vegeta is te boos. Hierdoor zal zijn vechttechniek eronder gaan leiden.

In de tijdkamer leert Gohan hoe hij met zijn Super Saiyan gave om moet gaan. Gohan kan nu op elk gewenst moment Super Saiyan worden.

Vegeta en Cell staan tegen over elkaar. Cell vlucht voor Vegeta door telkens op een volgende rots te springen. Vegeta probeert aan te vallen maar alle aanvallen gaan mis. Cell lacht Vegeta uit omdat die ki-aanvallen van Vegeta een mooie lichtshow vormen. Vegeta wordt boos en gebruikt de Energy Dan. Een grote wolk ontstaat maar Cell heeft weer geen schrammetje. Vegeta valt weer aan maar alle aanvallen gaan mis. Vegeta vindt dat Cell hem niet serieus neemt. Vegeta wordt nog bozer als Cell zegt dat dit slechts een warming-up is. Vegeta wil Cell zien vechten. Vegeta geeft een trap vol tegen Cells hoofd maar Cell geeft geen kik. Krillin zegt dat Trunks Vegeta moet helpen maar Trunks doet dat niet omdat zijn vader dat niet toestaat. Cell loopt op Vegeta af om Vegeta's doodvonnis te tekenen!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?