Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

147: Trunks Ascends

Android 16 en Vegeta staan versteld van Cells nieuwe kracht. Vegeta herinnert de trap die hij gaf. Volle kracht en Cell voelde helemaal geen pijn. Cell geeft Vegeta een trap en Vegeta vliegt door vele rotsen heen. Vegeta probeert zijn kracht te gebruiken maar valt in zee. Vegeta komt boos boven water. Trunks wordt boos en zijn spieren beginnen te groeien. Krillin vraagt waar Trunks op wacht. Trunks zegt dat hij pas zal gaan aanvallen wanneer Vegeta buitenwesten is. Krillin zegt dat hij nu moet aanvallen maar Trunks wil Vegeta's eergevoel behouden. Vegeta komt op adem. Cell zegt tegen Vegeta dat hij erg blij is dat Vegeta zo dom is geweest om hem te laten transformeren. Android 16 wil stiekem achter Cells rug gaan aanvallen maar Cell voelt het aankomen. Cell zegt tegen Android 16 dat als zijn leven hem lief is hij beter niet kan aanvallen. Android 16 gaat terug want hij wil blijven leven en weet dat hij geen kans heeft. Vegeta vliegt de lucht in en blijft hangen. Vegeta doet zijn handen en benen in een spreidstand en begint op te laden. Trunks en Krillin snappen niet wat hij aan het doen is. Cell kijkt nu minder blij maar maakt zich geen zorgen. Vegeta's kracht wordt groter en groter. Vegeta doet zijn handen naar voren en vormt een krachtige energiebal voor zijn handen. Alle energie ligt nu in Vegeta's handen. Het eiland brokkelt uit elkaar en schud erg hard. Android 16, Trunks en Krillin kunnen net blijven staan. Volgens Trunks is de kracht zo groot dat als Vegeta mist de Aarde wordt opgeblazen. Android 16 loopt van Cell weg maar Cell blijft staan. Vegeta vuurt zijn energiestraal af: Solar Flash! Cell kan niet geloven hoe sterk de aanval is. De aanval is zo erg dat de Aarde voor een groot deel verlicht wordt en dat het schot over de Aarde heen gaat, ver weg het heelal in schiet en als ster zichtbaar wordt.

Gohan is in zijn eentje aan het trainen. Goku maakt ondertussen middageten klaar. Gohan traint zijn ki-schoten, snelheid en slagtechnieken in zijn nieuwe Super Saiyan vorm. Goku roept Gohan want het eten is klaar. Gohan moet van Goku het vlees verwarmen en braden. De jonge Super Saiyan gooit het vlees in de lucht, schiet een schot af en het vlees belandt in Goku's handen. Maar omdat het te heet is komt er een steekvlam. Door de steekvlam staat Goku's haar in brand maar dat merkt hij later pas.

De rook trekt heel langzaam op. Vegeta vraagt wat Cell ervan vond. Cell kijkt angstig. Als de stofwolken zijn verdwenen is het duidelijk dat Cell half verminkt is. Zijn linkerarm en de linkerhelft van zijn borstkas zijn weg. Vegeta begint te lachen en Cell begint bijna te huilen, maar na een tijdje lacht Cell ook. Vegeta snapt Cell niet. Cell legt uit dat hij Piccolo's herstellende cellen heeft. Cell herstelt zijn lichaam en het is alsof Vegeta niets bij Cell heeft gedaan. Vegeta is weer terug bij af! Cell wil verder gaan met vechten en loopt op Vegeta af. Vegeta wordt weggetrapt en in de grond geslagen. De Super Saiyan vorm van Vegeta verdwijnt. Krillin zegt tegen Trunks dat Vegeta of bewusteloos is of dat hij dood is! Vegeta is buitenwesten en Cell wil het afmaken. Trunks gaat ingrijpen. Hij begint met opladen van zijn krachten. Zijn spieren worden groter en zijn haar wordt nog langer. Vlak voordat Cell Vegeta wil doodmaken ziet Cell Trunks en Cell heeft weer een nieuwe uitdaging!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?