Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

148: Saving Throw

Cell wil Vegeta afmaken maar plotseling merkt Cell een sterke power level op: Trunks! Trunks zijn spieren nemen toe en zijn haar wordt langer, gevuld met bliksem. Trunks wordt een Ultra Super Saiyan. Krillin wordt helemaal bang en kan geen contact krijgen met Trunks. Opeens zijn Trunks ogen weer zichtbaar en vertelt hij wat zijn plan is. Krillin moet ervoor zorgen dat Vegeta bij Master Roshi komt. Dan moet Krillin een Senzu Bean geven aan Vegeta. Trunks pakt zijn laatste Senzu Bean en geeft hem aan Krillin. Nadat Krillin de laatste boon heeft gekregen vliegt Trunks naar beneden toe. Cell bedenkt wat Trunks te bieden heeft in zijn nieuwe vorm. Ze lopen op elkaar af. Krillin en Android 16 kijken toe. Het gevecht begint en ze vallen elkaar aan. Krillin kan het tweetal niet volgen. Trunks geeft Cell wat klappen en slaat hem in de grond. Android 16 kan niet geloven dat Trunks zo sterk is.

Goku en Gohan gaan hun Super Saiyan vorm testen. Gohan moet Goku proberen te pakken. Goku wordt Super Saiyan en verdwijnt. Gohan wordt niet veel later ook Super Saiyan en gaat achter Goku aan. Gohan ziet Goku niet maar opeens voelt hij Goku. Hij schiet een ki-schot maar mist Goku. Goku verdwijnt weer en Gohan gaat erachter aan. Weer een ki-schot van Gohan maar deze gaat rakelings langs Goku. Gohan gebruikt de energie dan om Goku tegen te houden maar Goku zit klem tussen het huis in de tijdkamer en Gohan. Gohan schiet een schot maar raakt Goku weer niet. Door het schot raakt Gohan een pilaar van het huisje. Nog drie schoten van Gohan maar Goku houdt ze tegen met zijn hand. Goku kan Gohan niet meer vinden maar Gohan springt Goku om zijn nek. Goku en Gohan gaat uit hun Super Saiyan vorm en zien dat de tijdkamer beschadigd is.

Cell stapt uit het gat waar hij net is ingeslagen door Trunks. Er volgt een explosie. Krillin waait weg door de explosie van Cell. Ze beginnen weer te vechten. Ze zijn zo snel dat Krillin ze weer niet kan volgen. Trunks drukt Cell tegen de grond en duwt Cell onder de grond verder richting zee. Cell kan ontsnappen maar Trunks trapt Cell richting de grond. Trunks wil Cell nog een keer harder in de grond slaan maar mist en land als een baksteen op de grond. Trunks wil dat Vegeta weg gaat maar die is bewusteloos dus moet Krillin dat doen. Trunks probeert Cell af te leiden. Drie maal missen Cell en Trunks elkaar maar de vierde keer slaat Cell Trunks weg. Trunks wordt nog twee keer weggetrapt door Cell. Krillin begint wanhopig te worden maar opeens ziet Krillin dat het goed gaat met Trunks. Trunks wijst naar Vegeta toe. Krillin snapt het signaal en weet wat hij moet doen: Vegeta redden. Trunks staat op en valt weer aan. Trunks is sterker en raakt Cell meer en beter. Krillin vliegt weg met Vegeta op zijn rug. Cell zegt tegen Trunks dat hij het heus wel zag dat Vegeta weg werd gehaald. Maar Cell wil verder met het gevecht met Trunks want Trunks biedt Cell een uitdaging. Cell wil wel eens zien hoe sterk Trunks is. Trunks laadt op. Zijn energie blijft toenemen en hij is verreweg de beste Z-fighter op dit moment. Maar vreemd genoeg begint Cell niet met opladen van zijn krachten. Het gevecht om de Aarde gaat tussen Perfect Cell en Trunks en het gevecht kan elk moment beginnen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?