Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

149: Ghosts From Tomorrow

Trunks laadt op en Cell kijkt Trunks toe. De krachten van de nieuwe Super Saiyan vorm lopen door zijn hele lichaam. Krillin ziet de grond schudden en kan zelfs de kracht van Trunks op zo'n grote afstand voelen. Tien en Piccolo zien dat ook. Tien is er van overtuigd dat Trunks beter en sterker is dan Vegeta en Cell. Piccolo is daar niet zo zeker van. Cell vindt het jammer dat Vegeta er niet bij is om te zien dat zijn eigen zoon sterker is dan Vegeta zelf. Het enige wat Trunks wil doen is Cell stoppen. Hij zal voorkomen wat de Androids hebben gedaan in zijn tijd.

Trunks krijgt een flashback. Alles was opgeblazen zoals mensen, huizen en bedrijven. Maar de Androids begonnen zich te vervelen dus gingen ze Vegeta gebruiken als nieuw vermaak. Maar Vegeta was niet sterk genoeg. Met enkele ki-schoten werd Vegeta afgemaakt. De Androids gingen verder en zelfs Piccolo, een krachtige strijder, werd met gemak vermoord door een enkele trap van Android 18. Krillin kreeg hetzelfde lot als alle andere Z-fighters: de dood door de Androids. Alleen de volwassen Gohan en Trunks bleven als enige over. Trunks werd een leerling van Gohan en kom steeds beter met zijn zwaard omgaan. Maar hij was nog steeds geen Super Saiyan. Gohan was dat wel. Op een gegeven moment moesten ze een keer schuilen voor de Androids. Gohan probeerde de Androids terug te pakken en werd Super Saiyan en begon te vechten tegen de Androids. Hij maakte echter geen schijn van kans. Android 18 wilde Gohan afmaken maar Trunks redde hem. Trunks valt aan en het lukte hem zelfs om met zijn zwaard wat haren van Android 18 af te snijden. Bij zijn volgende aanval gebruikte Android 18 een ki-schot waardoor Trunks wegvloog. Gohan gaf Android 18 een kopstoot, die daardoor ook wegvloog. Android 17 gaf vervolgens een knietje aan Gohan die op zijn beurt ook weer door de lucht vloog. Gohan stond weer op en gebruikte zijn Masenko. Alleen de Androids waren gewoon veel te sterk. Vervolgens vluchtte Trunks en Gohan werd gedood door de Androids. Trunks besloot om terug te gaan in de tijd.

Vervolgens vertelt Cell zijn levensverhaal. Dr. Gero had hem gemaakt om er voor te zorgen dat al zijn vijanden uit de weg werden geruimd. Maar dat was niet zijn enige doel. Het andere doel was om compleet te worden. In zijn eigen wereld waren de Androids al vermoord, dus moest hij een andere optie verzinnen. Hij vond de tijdmachine van Trunks en gebruikte deze. Toen hij in de tijd kwam, was de hele wereld nog heel en de Androids waren er nog.

Cell zegt dat Trunks er dus de oorzaak van is dat Cell compleet is geworden in deze tijdlijn. Trunks wordt boos. Cell begint met opladen van zijn energie. Trunks wil Cell zo gaan aanvallen dus laadt hij ook op. Trunks begint met aanvallen en geeft Cell een stoot. Cell vliegt weg maar Trunks achtervolgt hem. Als Trunks het wil afmaken komt Cell te voorschijn en trapt Trunks. Vervolgens valt Trunks drie keer aan op Cell. Trunks en Cell houden een duwgevecht. Ze geven beide al hun energie. Trunks staat op het punt te winnen maar Cell geeft Trunks een kopstoot. Trunks valt naar beneden en geeft Cell een kopstoot en een ki-schot. Cell valt naar beneden maar hij lacht. Cell zegt dat Trunks gewonnen heeft met brute kracht maar toch is Cell onoverwinnelijk. Trunks snapt de logica er niet van. Cell is erg zelfverzekerd, maar kan hij winnen van een Ultra Super Saiyan?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?