Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

150: The Cell Games

Trunks probeert Cell te slaan en te schoppen maar Cell ontwijkt alles met gemak. Trunks laadt nog eens op en Cell zegt dat Trunks niet slecht is maar dat hij niet kan winnen.

Krillin heeft Vegeta nog steeds bij zich maar Vegeta begint opeens te kreunen. Krillin gaat naar een eiland toe en legt Vegeta op de grond neer. Krillin geeft Vegeta een Senzu Bean en Vegeta wordt wakker. Vegeta is boos.

Trunks is aan het vechten met Cell alleen alle aanvallen helpen niet. Tien en Piccolo zien dat Trunks veel sterker is dan Cell. Ondertussen moet Gohan in de tijdkamer zijn bewegingen en aanvallen aan Goku laten zien. Gohan spreekt zichzelf moed in en wordt Super Saiyan. Gohan begint wild stoten en trappen te geven. Goku kijkt toe. Gohan ziet dat en snapt niet dat Goku niet aan het trainen is. Gohan geeft als verklaring dat Goku zit te denken hoe hij een hogere Super Saiyan, net als Vegeta, kan worden. Gohan gaat verder en stapt uit zijn Super Saiyan vorm. Goku staat op en wordt Super Saiyan. Dan laadt hij op een wordt een hogere Super Saiyan. Gohan is blij maar Goku zegt dat hij nog beter kan worden en hij wordt Ultra Super Saiyan. Gohan wordt nog blijer maar Goku zegt dat het niet een goede Saiyan vorm is. Er zit namelijk een groot nadeel aan deze vorm: je snelheid neemt af.

Trunks gaat in zijn Ultra Super Saiyan vorm nog steeds verder met Cell proberen te raken. Het lukt niet. Cell is erachter gekomen dat een Ultra Super Saiyan erg langzaam is. Cell slaat Trunks diverse malen in de grond en wil Trunks afmaken als hij niet opstaat. Trunks staat op en is het zat om door Cell in elkaar geslagen te worden. Weer probeert Trunks Cell aan te vallen maar Cell slaat Trunks net zo hard weer in de grond. Trunks gaat langzaam naar boven toe. Trunks snapt het niet, hij is zo sterk geworden maar hij heeft Cell niet een keer geraakt.

In de tijdkamer legt Goku aan Gohan uit wat de zwakheid is van de Ultra Super Saiyan vorm. Goku gaat uit zijn Super Saiyan vorm en zegt tegen Gohan dat nog een dag lang Super Saiyan moet zijn zodat het natuurlijk aanvoelt om een Super Saiyan te zijn.

Cell legt aan Trunks uit waarom hij niet kan winnen. Met alleen veel spieren kom je nergens, als je tegenstander veel sneller is. Trunks begrijpt het. Zelfs Vegeta snapte dat volgens Cell. Dat verklaart waarom Vegeta niet verder door trainde want dan zou hij Ultra Super Saiyan worden en niet snel genoeg meer zijn. Trunks wordt weer een normale Saiyan en land op de grond. Hij zegt dat Cell hem mag verslaan.

Vegeta wordt wakker en gaat meteen weer naar Cell toe. Krillin wordt bang want Trunks zijn energie is weg en Krillin denkt aan het ergste. Tien en Piccolo zeggen dat het voorbij is. Bulma schrikt. Cell bedenkt hoe hij met Trunks kan afrekenen. Hij vraagt aan Trunks hoe hij zo sterk is geworden en of hij nog sterker zou kunnen worden als hij daar de tijd voor zou krijgen. Trunks denkt van wel en Cell besluit om over tien dagen een toernooi te houden tegen de sterkste vechters van de wereld. De inzet: de overleving van de aarde!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?