Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

151: What is the Tournament?

Trunks staat aan de grond genageld na de aankondiging van Cell, dat hij over tien dagen een toernooi wil houden. Trunks krijgt een woede aanval en is kwaad op zichzelf dat hij Cell niet heeft kunnen verslaan. Krillin en Vegeta komen aangevlogen en vragen zich af wat Trunks aan het doen is en waar Cell is gebleven. Trunks vertelt hij niet in staat was om Cell te verslaan. Cell was gewoon te sterk. Vegeta is niet verbaasd dat dat gebeurd is.

Op Kami's Lookout is de spanning om te snijden. Bulma vraagt zich af waarom Piccolo Trunks niet gaat helpen. Maar Piccolo zegt dat alles in orde is met Trunks. Piccolo had gevoeld hoe sterk Trunks was en is verbaasd dat hij is verslagen door Cell. Piccolo denkt erover om ook maar te gaan trainen in de Hyperbolic Time Chamber.

Trunks vertelt Krillin en Vegeta over het Martial Arts Tournament dat Cell gaat aankondigen. Trunks is bang dat ze Cell toch niet kunnen verslaan. Plotseling krijgt Trunks een goed plan. Als Goku en Gohan klaar zijn met hun training in de Hyperbolic Time Chamber kan hij zelf nog een keer gaan. Vegeta zegt dat Trunks dat niet hoeft te doen, hij zal zelf wel gaan trainen en hij zal degene zijn die Cell gaat verslaan. Dan komt de zwaar gehavende Android 16 te voorschijn en hij wil ook tegen Cell vechten. Krillin is verbaasd dat Android 16 nog in leven is. Android 16 vraagt of ze hem bij iemand kunnen brengen voor reparatie. Als hij gerepareerd is wil hij aan de kant van de goeden vechten. Trunks ziet dat helemaal niet zitten want in zijn ogen zijn alle Androids slecht. Maar Krillin denkt daar anders over en hij wil Android 16 helpen. Het is en blijf een levend wezen en hij verdient gewoon een tweede kans. Bovendien kan het zo zijn dat in de Androids in deze tijdlijn heel anders zijn. Misschien redden de Androids de wereld wel. Krillin neemt Android 16 op zijn rug. Vegeta is er heilig van overtuigd dat hij Cell zal verslaan als hij maar kan trainen in de Hyperbolic Time Chamber.

Goku en Gohan zijn nog steeds aan het trainen in de Hyperbolic Time Chamber. Na weer een dag zware training is Gohan behoorlijk uitgeput. Goku neemt hem op zijn rug en brengt hem naar bed. Gohan belooft dat hij morgen beter zijn best zal doen. Goku zegt dat hij gewoon even moet rusten. Gohan vraagt zijn vader of hij op hem wil wachten. Zijn vader belooft dat hij dat zal doen, want samen kunnen ze heel wat bereiken. Maar nu is het tijd om te rusten en wat te eten.

Mrs. Brief staat bij de Capsule Corp. de plantjes water te geven als Trunks en Vegeta arriveren. Niet veel later komt ook Krillin aangevlogen met Android 16 op zijn rug. Krillin vraagt of Bulma er al is. Bulma's vader komt aangefietst en zegt dat Bulma onderweg is. Ook Master Roshi Chi-Chi, Yamcha, Chiaotzu, Oolong en XXX komen aangevlogen in capsule 576. Bulma heeft hen gevraagd om te komen. Dr. Brief probeert alvast Android 16 te repareren. De anderen drinken ondertussen een kopje thee. Trunks brengt iedereen op de hoogte van het toernooi. Master Roshi heeft wel door wat Cell daarmee wil bereiken. Cell wil al zijn concurrentie elimineren. Mrs. Brief herinnert zich dat er jaren geleden ook een World Martial Arts Tournament is geweest. Daar had ze beter niet over kunnen beginnen, want meteen begint Master Roshi, die ooit zelf het toernooi heeft gewonnen, oude herinneringen op te halen.

In het 21e toernooi bereikte Goku bij zijn eerste deelname de finale, maar verloor hij van Jackie Chan (en dat was gewoon Master Roshi's vermomming). Vijf jaar later in het 22e toernooi bereikten Tien en Goku de finale, die onbeslist eindigde. In het 23e en voorlopig laatste toernooi ging de finale tussen Goku en Piccolo en werd Goku uitgeroepen tot 's werelds beste vechter.

Als Master Roshi klaar is met vertellen, luistert alleen Dr. Brief nog. De rest is gevlucht naar het balkon. Ze discussiėren over het aankomende toernooi. Trunks legt uit dat Cell maar een doel voor ogen heeft: het vernietigen van de wereld. Vegeta is weer eens lekker positief door te vermelden dat Cell van iedereen gehakt zal maken. Chi-Chi is wel blij met het toernooi. Een van de regels is namelijk dat er niemand gedood mag worden bij een toernooi. Trunks zegt dat de Cell moeten verrassen met hun Super Saiyan krachten. Chi-Chi merkt echter wel op dat Gohan niet mee zal doen aan het toernooi. Ze heeft toen Gohan klein was al de afspraak met Goku gemaakt dat Gohan wel mag trainen maar verder gewoon moet studeren om later als geleerd man de mensen echt te helpen.

Cell heeft ondertussen de perfecte plek gevonden om het toernooi te houden. Nu alleen nog even een ring bouwen. Met een krachtig energie schot maakt hij de grond vlak. Met zijn krachten tilt hij vervolgend een berg op, waar hij tegels van snijdt, die als vloer van de ring dienen. Tijd om het toernooi officieel aan te kondigen.

Het toernooi gaat bijna van start. De vechters horen binnenkort waar het is. Maar zijn ze er klaar voor? Kunnen ze Cell verslaan? En zal Cell zich aan de regels houden? Dat zie je de volgende keer bij DragonBall Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?