Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

152: The Doomsday Broadcast

Dr. Briefs is nog steeds bezig met het onderzoeken van Android 16. Hij komt tot de conclusie dat Android 16 heel anders in elkaar zit dan de andere Androids. Dat is ook wel logisch want Android 16 was met een heel ander doel gebouwd, namelijk het doden van Goku. Hij lijkt nu echter helemaal niet meer op de moordmachine die hij zou moeten zijn, en zelfs het katje van Dr. Briefs knuffelt met Android 16.

In het Kame House wachten Master Roshi, Trunks, Krillin, Vegeta, Yamcha op de televisie uitzending van Cell, waarin hij de plek van het toernooi zal aankondigen. Ook Bulma arriveert bij het Kame House en is bezorgd over Trunks (uit de toekomst). Ze is blij om te zien dat alles goed met hem gaat. Bulma heeft baby Trunks ook meegenomen en Trunks realiseert zich dat hij naar zichzelf kijkt. Baby Trunks begint aan Trunks haar te trekken. Oolong maakt daar een grappige opmerking over en iedereen moet lachen. Ze denken nog steeds dat een van de regels van het toernooi zal zijn dat er niemand gedood mag worden. Yamcha wil gaan trainen, maar Vegeta zegt dat het geen zin heeft want alleen hij kan Cell verslaan. Yamcha wordt heel erg boos en zegt dat Vegeta pas nog is afgeranseld door Cell. Dan wordt Vegeta een beetje boos en ze beginnen met elkaar te vechten, maar gelukkig haalt Trunks ze uit elkaar. Krillin en Yamcha gaan buiten trainen en Yamcha schopt Krillin boven op zijn kale hoofd, maar Yamcha glijdt uit en zegt dat Krillins gladde hoofd echt een heel goed wapen is. Dan geeft Yamcha Krillin een trap vol in zijn gezicht en Krillin valt neer.

Cell is aangekomen bij een televisiestation en vraagt aan twee dames waar studio 3 is. Ze zeggen dat dat boven is en Cell vliegt door het plafond heen. Master Roshi is weer naar zijn favoriete televisieprogramma aan het kijken en opeens verschijnt Cell in beeld. Puar roept Yamcha en Krillin om te zeggen dat Cell op televisie is en meteen stoppen Yamcha en Krillin met de training om te komen kijken.

In de Hyperbolic Time Chamber ligt Gohan te slapen en hij heeft een nachtmerrie. Eerst krijgt hij op zijn kop van zijn moeder, dan verschijnt Cell die zijn moeder dood en ook Piccolo gaat eraan. Goku hoort zijn zo'n schreeuwen, maakt hem wakker en stelt hem gerust. Gohan is ziek geweest, maar waarschijnlijk kunnen ze de volgende dag wel weer gaan trainen.

Cell neemt de controle over het televisiestation over en begint op alle kanalen uit te zenden. Hij vertelt iedereen over het toernooi en daagt iedereen uit die denkt dat hij hem kan verslaan. De uitdagers moeten naar een bepaalde plek komen waar hij een voor een tegen de uitdagers zal strijden, totdat iemand hem verslaat of totdat hij iedereen heeft verslagen. Als hij de winnaar is zal hij heersen over de wereld. Het toernooi zal 'The Cell Games' gaan heten. De regels zijn simpel. Je verliest als je buiten de arena terechtkomt of opgeeft en je wordt gediskwalificeerd als je vernietigd wordt. Daar schrikt iedereen toch wel van want blijkbaar is doden dus wel toegestaan. Cell zegt dat hij tegen de allerbeste vechters wil vechten en als hij wint gaat hij de aarde opblazen. Dan vernietigt hij een deel van de stad als voorbeeld van wat er zal gebeuren en iedereen zit angstig te kijken. Trunks zegt dat hij veel te weinig heeft getraind en hij wil weggaan. Bulma houdt hem even tegen en wil eerst zijn haar knippen, anders zit dat misschien in de weg als hij aan het trainen is. Dat lijkt Trunks wel een goed idee.

Cells kermis gaat beginnen. De Cell Games zullen overal angst en chaos veroorzaken. Cell is ongeslagen, dus lijkt hij te gaan winnen. Maar elke wedstrijd kan anders lopen dan verwacht. En op Kami's Lookout achter de gesloten deuren van de Hyperbolic Time Chamber gaan Goku en Gohan door met trainen. Als het ze lukt om hun krachten te ontplooien dan kan er van alles gebeuren als het toernooi begint. Alle ogen zijn op jou gericht, Goku, de volgende keer in Dragonball Z.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?