Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

153: Meet Me in the Ring

De hele wereld is in paniek en is op de vlucht geslagen voor Cell. Overal is het een drukte van jewelste en zijn er verkeersopstoppingen, rellen en ongelukken. In het Kame House wacht iedereen op Goku en Gohan. Krillin is boos op zichzelf om dat hij Cell Android 18 heeft laten absorberen. Master Roshi zegt dat Krillin niet tegen Cell moet gaan vechten omdat alleen Goku of Gohan Cell kan verslaan.

Op Kami's Lookout wacht iedereen op Goku en Gohan, maar ze hebben nog drie uur training te gaan in de tijdkamer. Piccolo zegt dat hij als volgende naar binnen wil. Vegeta stemt toe en dan kan hij daarna de volgende acht dagen in de tijdkamer blijven. Spottend zegt Piccolo dat het niet kan. Verbaasd vraagt Vegeta waarom niet. Mr. Popo legt uit dat als je langer dan achtenveertig uur in de Hyperbolic Time Chamber blijft, de uitgang naar de echte wereld verdwijnt en je er dus voor eeuwig gevangen zit. Vegeta heeft dus nog maar hooguit vierentwintig uur training te gaan en is daar erg kwaad over. Dan komen Goku en Gohan eerder dan verwacht uit de Hyperbolic Time Chamber. Iedereen is verrast om te zien dat Gohan een Super Saiyan is. Snel informeren ze Goku over de stand van zaken met betrekking tot Cell en het aanstaande toernooi. Goku verwisselt zijn Saiyan outfit voor zijn oranje aardse outfit. Hij wil namelijk als strijder van de aarde meedoen aan het toernooi. En omdat Piccolo Gohans eerste trainer was, vraagt Gohan aan Piccolo of hij een outfit voor hem wil maken. En dat wil Piccolo wel en één seconde later staat Gohan in zijn nieuwe kleding. Goku en Gohan zijn een beetje hongerig en verorberen samen een gigantische hoeveelheid eten. En tafelmanieren hebben ze ook niet echt. Ze in hebben de tijdkamer nauwelijks gegeten, omdat ze eigenlijk alle twee erg slecht kunnen koken. Vegeta verbaasd zich over het feit dat ze zich in hun Super Saiyan vorm net zo gemakkelijk en natuurlijk gedragen als in hun normale vorm. Het lijkt ze wel geen enkele moeite en energie te kosten om Super Saiyan te blijven. Vegeta weet dat als hij zelf Super Saiyan is, hij regelmatig uitgeput raakt.

Na het eten besluit Goku om Cell een bezoekje te brengen. Hij wil wel eens zien hoe Cell er nu uit ziet. Met zijn Instant Transmission verplaatst hij zich naar de arena van Cell. Veel meer dan elkaar aankijken doen ze zien niet en Goku zegt dat hij de eerste wil zijn die tegen hem vecht. Cell gaat daarmee akkoord en Goku gaat weer terug naar Kami's Lookout. Daar zegt Goku dat als hij nu tegen Cell zou vechten, hij zou verliezen. Maar ze hebben nog negen dagen te gaan tot de start van het toernooi. Piccolo zegt dat hij de komende dag samen met Trunks zal trainen in de tijdkamer en dat daarna Vegeta alleen naar binnen gaat zodat niemand hem in de weg zit bij zijn training. Daarna kunnen Goku en Gohan wel weer gaan. Maar Goku zegt dat hij en Gohan al lang genoeg in de tijdkamer zijn geweest en dat ze rest van hun training in de gewone wereld zullen doen. Niemand begrijpt waarom Goku deze beslissing heeft genomen, maar Goku lijkt vertrouwen in zichzelf te hebben en lijkt de beslissing wel overwogen te hebben genomen.

Weigert Goku te trainen in de tijdkamer? Zal hij de machtige Cell dan wel kunnen verslaan? Als je maar weet waar je mee bezig bent, Goku.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?