Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

154: No Worries Here

Het lijkt erop dat Goku en Gohan voorlopig nog wel even in hun Super Saiyan vorm zullen blijven. Het is tijd om even langs te gaan bij Chi-Chi dus vliegen Goku en Gohan weg van Kami's Lookout Maar eerst wil Goku nog even naar Korin's Tower. Goku vraagt Korin om zijn kracht in te schatten ten opzichte van Cell. Goku verhoogt zijn power level tot de helft van zijn maximum, waarbij hij bijna Yajirobe van de toren blaast en bijna de toren vernietigt. Korins conclusie is dat Cell sterker is. Het lijkt alsof het Goku weinig kan schelen en dat hij dat min of meer al had verwacht. Goku en Gohan vliegen naar het Kame House om Chi-Chi op te halen en dan naar huis te gaan. Als ze bij het Kame House arriveren is iedereen verbaasd dat ze al terug zijn en dat Gohan een Super Saiyan is geworden. Vooral Chi-Chi schrikt en ze denkt zelfs even dat Gohan een punker is geworden en dat hij zijn haar heeft geverfd. Goku probeert uit te leggen dat Gohan een Super Saiyan is geworden, maar het lijkt niet echt door te dringen tot Chi-Chi.

Voor Cell is het tijd voor een warming-up. Hij vliegt de ruimte in en blaast een grote astero´de op. De brokstukken zorgen als vallende sterren voor wat vuurwerk voor de aardbewoners.

Eenmaal thuis gaan Goku en Gohan zich lekker ontspannen. Ze nemen eerst drie dagen rust, gaan dan drie dagen trainen en nemen vervolgens weer drie dagen rust voor het toernooi begint. Ze liggen lekker ontspannen te vissen totdat ze gezelschap krijgen van Krillin. Krillin en Gohan herinneren Goku aan een oude belofte, namelijk dat ze samen oud zouden worden. Krillin moet iets bekennen en zegt dat het zijn schuld is dat Cell is geworden tot wat hij nu is. Had hij maar de afstandsbediening van Android 18 niet vernietigd. Maar Goku stelt hem gerust door te zeggen dat Krillin daar vast een goede reden voor had. Ook is Krillin bang dat Goku en Gohan niet lang meer zijn vrienden zullen blijven omdat ze gewoon veel en veel sterker zijn. Maar Goku zegt dat ze al heel lang vrienden zijn en dat ook zullen blijven. Goku geeft Krillin een schouderklopje waardoor Krillin in het water valt. Krillin doet net alsof hij verdrinkt, maar als Goku hem probeert te redden trekt Krillin Goku het water in. Gohan vindt het wel grappig maar Goku niet. Goku en Gohan gaan verder relaxen. Krillin is verbaasd dat Goku zelfs in zijn slaap Super Saiyan is. Krillin wil Goku testen omdat hij verwacht dat Goku vast alles voelt wat eer om hem heen gebeurt. Krillin gooit een steen naar Goku, maar die reageert niet en de steen raakt zijn hoofd. Goku kan er niet echt om lachen. De vrienden dollen nog wat met elkaar en wat later zitten Goku en Gohan al weer aan de etenstafel. Ze proppen zich helemaal vol. Na het eten moet Gohan van Chi-Chi zijn huiswerk gaan maken. Krillin vraagt zich af of dit nu de training is waarmee ze straks Cell zullen moeten verslaan.

En dat denkt Krillin terecht want met zo'n training kun je inderdaad de wereld niet redden. Nog negen dagen te gaan, dus de tijd dringt. Het toernooi van Cell nadert, de volgende keer in Dragonball Z.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?