Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

155: A Girl Named Lime

Een meisje is in een boom geklommen om een appel te plukken. De tak breekt echter af en ze valt in de kolkende rivier. Gelukkig vliegt Gohan, die boodschappen moet gaan doen voor zijn moeder, net voorbij en hij redt het meisje. Tot zijn verbazing bedankt het meisje hem niet, maar steekt ze haar tong uit en loopt weg naar huis. Zonder er verder over te piekeren vliegt Gohan verder. Vanuit de lucht ziet hij een vreemd koepelvormig gebouw dat er eerst nog niet was. Hij besteedt er verder geen aandacht aan en gaat op zoek naar een dorpje om zijn boodschappen te doen. Na twee dorpjes waar geen sterveling meer is, komt hij eindelijk bij een dorpje, Chazke Village, waar nog wel iemand is. Maar net op het moment dat Gohan een winkel binnen wil lopen zijn er twee lugubere types bezig om de man van de winkel van zijn eten en spullen te ontdoen. Ze zeggen dat ze het nodig hebben om de mensen, die bij de bouw van de schuilplaats helpen, te voeden. Maar de man van de winkel wil ze niks geven zonder dat ze er voor betalen. Als Gohan binnenkomt wordt de stemming bij de twee ongenodigde gasten helemaal onaangenaam. Ze beginnen dingen stuk te gooien maar ze worden opgeschikt door de stem van een meisje die schreeuwend roept dat Cell er is. Bang rennen de twee mannen weg. Het blijkt loos alarm te zijn. Het meisje riep dit om de twee mannen te verjagen. De oude man van de winkel is haar opa. Het meisje is hetzelfde meisje dat Gohan uit de rivier had gered en heet Lime. Haar opa vertelt dat Lime bij een vorig bezoek van Cell aan het stadje haar ouders is verloren. Cell is inmiddels veel en veel sterker geworden en de schuilplaats die door de dorpelingen wordt gebouwd zal niet voldoende zijn om ze tegen Cell te beschermen.

Lime's opa wil wat hout gaan hakken, maar hij heeft last van zijn rug. Gohan wil wel een handje helpen. Hij gooit drie houtblokken in de lucht en wil ze met zijn handen doorslaan, maar Lime leidt hem af door te roepen dat je niet kunt houthakken zonder een bijl waardoor de houtblokken boven op Gohans hoofd belanden. Daarna hakt Gohan zonder veel moeite de blokken hout met een bijl. Lime en haar opa zijn onder de indruk.

Goku neemt het er nog steeds van. Krillin begint zich toch wel wat zorgen te maken en vraagt of ze niet te gemakkelijk over het aanstaande toernooi denken. Ze hebben nog maar acht dagen. Krillin kan zich niet meer concentreren, want hij is gewoon te ontspannen. Goku verontschuldigt zich maar luiert wel gewoon verder. Moedeloos laat Krillin zich op de bank vallen. Die Goku maakt zich ook nergens zorgen om.

Bij de schuilplaats spoort een man met een zweep de dorpelingen aan om door te werken. De mannen die in de winkel van Lime's opa waren vragen de baas van de schuilplaats om geld, zodat ze de boodschappen kunnen doen. De baas is woedend. Hij heeft zogenaamd geen geld meer, al het geld zit in de bouwmaterialen voor de schuilplaats. Als de mannen weer weg zijn gaat de baas, Mr. Burbon, naar de kluis waar hij zijn geld bewaart. De dorpelingen aanbidden hem maar in werkelijkheid is hij niets anders dan een oplichter die profiteert van de situatie. Er komt een man binnen die zijn geld opeist voor het bewaken en beschermen van de schuilplaats. De man is generaal Tao, een oude rivaal uit Goku's verleden.

Vegeta staat ongeduldig voor de Hyperbolic Time Chamber op Piccolo te wachten, die aan het trainen is tegen een kopie van zichzelf.

Lime's opa heeft de boodschappen voor Gohan ingepakt. Lime en Gohan zitten onder een boom te kletsen. Lime houdt van sterke mannen. Haar opa was vroeger goed in vechtsporten. Gohan en Lime gaan naar de schuilplaats kijken De schuilplaats wordt officieel geopend en er zijn een heleboel mensen op af gekomen. Lime jaagt de mensen de stuipen op het lijf door te roepen dat Cell er aan komt. Snel rent Mr. Burbon naar binnen en laat de deuren sluiten voor de mensen naar binnen kunnen. Nu pas blijkt de werkelijke bedoeling van Mr. Burbon. Woedend komt hij weer naar buiten en vraagt wie hem voor de gek heeft gehouden. Lime stapt naar voren Gohan volgt. Mr. Burbon wil ze oppakkenen Lime maar dan arriveert de opa van Lime. Mr. Burbon laat zijn mensen aanvallen, maar Lime's opa verslaat alle mannen behalve de laatste, generaal Tao. Gohan vraagt of hij niet mag vechten, maar Lime's opa zegt dat dit zijn gevecht is en dat hij toch wel weet dat Gohan dan zou winnen. Gohan is verbaasd en vraagt zich af hoe Lime's opa dat weet. Generaal Tao doet zijn hand van zijn arm en onthult een soort kanon. Hij schiet op Lime's opa en iedereen denkt dat die er nu is geweest. Maar als de rookwolken optrekken blijkt dat Gohan het schot heeft opgevangen. Tao kijkt eens goed naar Gohan en lijkt hem te herkennen. Hij vraagt Gohans naam en is opgelucht dat het niet zijn oude tegenstander Goku is. Maar die opluchting is van korte duur als Gohan eraan toevoegt dat hij de zoon van Goku is. Tao schrikt en vlucht door een boomstam om te hakken, die in de lucht te gooien en erop te springen.

Mr. Burbon wordt belaagd door de boze mensen en hij vraagt of Gohan hem wil beschermen. Even lijkt het erop dat Gohan dat wil doen, maar Gohan blaast gewoon de schuilplaats op. Hij zegt dat als hij dat kan, dat Cell er dan helemaal geen probleem mee zou hebben. Gohan spreekt de dorpelingen toe en probeert ze moed in te spreken. Hij zegt dat Cell is te verslaan. En des te groter en sterker de tegenstander, des te harder ze kunnen vallen. Dan komt Goku aangevlogen. Hij vraagt Gohan waar de boodschappen zijn. Oeps, dat was Gohan even vergeten, maar gelukkig heeft Lime's opa de boodschappen nog bij zich. Lime's opa zegt tegen Goku dat Gohan net zo sterk is als Goku zelf, maar Goku gebaart dat hij dat stil moet houden. Lime's opa weet ook dat het Gohans lot is om in het toernooi tegen Cell te vechten. Gohan en Goku vliegen naar huis.

Nog acht dagen te gaan. Cell is helemaal klaar om zijn titel van onverslagen kampioen van de aarde te verdedigen. Zijn onze helden dat ook? Ze zijn meer bezig met wat ze zullen eten dan met het redden van de aarde. Blijf kijken.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?