Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

156: Memories of Gohan

Goku, Krillin en Chi-Chi zijn bij Gohan om zijn verjaardag te vieren. Gohan wil wat drinken ,maar hij breekt het glas omdat hij zijn eigen krachten niet kent. Goku wil laten zien hoe het wel moet, maar hij breekt ook het glas. Chi-Chi beveelt Gohan te gaan studeren en Krillin en Goku om te gaan vissen. Goku zegt dat Gohan ook moet gaan studeren en iedereen is verbaasd dat Goku dat zegt. Chi-Chi pakt zelfs een thermometer om te kijken of Goku niet ziek is.

Goku en Krillin zijn aan het vissen en Goku zwemt al spelend achter een reuzenvis aan. Hij houdt Krillin even voor de gek door te doen alsof de vis hem heeft opgegeten. Dan vangt hij de vis en gooit hem boven op Krillin.

Chi-Chi is in een kastje vol troep op zoek naar een tafelkleed en vindt dan een familiefotoalbum. Bij het bekijken van de foto's komen allerlei oude herinneringen naar boven. Zoals de geboorte van Gohan waar ze nogal moeite hadden om een naam voor hem te verzinnen. Chi-Chi wil hem Einstein noemen, maar elke keer als ze die naam uitspreekt begint Gohan te huilen. Ook haar vader, Ox-King, heeft een waslijst met mogelijke namen maar ook die staan de kleine baby niet aan. Uiteindelijk wordt zijn naam Gohan want als Chi-Chi over de vader van Goku, die ook Gohan heette, begint te praten begint de kleine te lachen.

Chi-Chi loopt naar boven en Gohan zegt dat hij echt aan het studeren is. Chi-Chi zegt dat Gohan niet meer hoeft te studeren en dat hij wel met Krillin en Goku mag gaan vissen.

Goku, Gohan en Krillin plukken appels uit een grote boom. Goku schudt stevig aan de boom en Krillin probeert de appels op te vangen. Maar Gohan is razendsnel en pikt alle appels voor de neus van Krillin weg. Krillin ziet nog een appel liggen in een holte in de boomstam. Als Goku het gat in de stam ziet gaan zijn gedachten terug naar vroeger. Goku is met Chi-Chi aan het wandelen en Goku duwt de kinderwagen. Goku wordt afgeleid en laat de kinderwagen los. Op hoge snelheid raast de kinderwagen de heuvel af en dreigt tegen de appelboom te pletter te slaan. Maar een mysterieuze kracht omhuld Gohan en Gohan valt dwars door de boomstam heen. Chi-Chi wil eerst boos worden op Goku maar als ze ziet dat er niets met Gohan aan de hand is, bedankt ze Goku voor de redding. Goku probeert nog te vertellen dat hij Gohan helemaal niet gered heeft, maar Chi-Chi luistert al niet meer.

In het huis van Goku is het verjaardagsfeest begonnen. Gohan blaast de kaarsjes op zijn taart uit en wenst dat hij kracht zal hebben om Cell te verslaan. Hij blaast zo hard dat de taart bij iedereen in het gezicht vliegt. Chi-Chi wordt echter niet boos. Ze moet er maar mee leren leven dat Gohan Goku's zoon is. Iedereen begint te lachen.

Die avond stijgt er nog meer gelach op uit het klein huisje in het bos. En het klinkt door tot in de late uurtjes. Er hangt een liefdevolle sfeer zoals familie en vrienden die kennen. Het is een onvergetelijke avond. Maar vlakbij houdt een monster zich op dat niemand kan vergeten. Zonder oog voor de sterren staat Cell te wachten. Kijk de volgende keer weer naar Dragonball Z.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?