Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

157: A New Guardian

Goku, Gohan, Chi-Chi en Krillin zijn aan het picknicken. Ze zijn met de auto gekomen en Krillin is verbaasd dat Goku zijn rijbewijs heeft. Chi-Chi denkt aan de periode toen Goku met zijn rijexamen bezig was. Bij de vijfde keer was toch nog geslaagd voor zijn rijbewijs. De rust van hun picknick wordt verstoord door overvliegende straaljagers en ze vragen zich af waar de straaljagers heen vliegen.

Vegeta wacht voor de Time Chamber en wil de deur inschoppen, want hij wil trainen. Maar dan zegt Mr. Popo dat Piccolo de kamer uitkomt en Trunks zit heel verbaasd te kijken naar de sterker geworden Piccolo. Maar Vegeta zegt dat hij nog steeds sterker is dan Piccolo. En dan gaat Vegeta de kamer in en hij zegt dat hij Kakarot eens wat gaat laten zien.

Goku, Gohan, Chi-Chi en Krillin zitten in de auto en rijden in de richting waar de vliegtuigen heen vlogen. Goku doet de radio aan en dan horen ze dat het leger Cell aanvalt. Goku zegt dat ze zich opofferen voor niks. Het hele leger is bezig met een massale aanval op Cell, maar het doet Cell helemaal niets en dan blaast hij het hele leger maar op.

Goku zegt dat hij even naar Piccolo moet, maar Chi-Chi snapt niet wat hij daar wil doen. Goku gebruikt zijn Instant Transmission om naar Kami's Lookout te gaan. Dan ziet hij Piccolo en zegt dat hij echt een stuk sterker is geworden, maar dat hij nog steeds geen partij is voor Cell. Goku vraagt aan Piccolo of hij weer wil terugsplitsen naar Kami en Piccolo. Maar helaas kunnen gefuseerde Nameks niet meer splitsen. Dat is jammer want Goku had gehoopt dat ze dan zo de Dragon Balls weer zouden kunnen gebruiken om alle door Cell vermoorde mensen terug te wensen. Maar dan heeft Goku een idee. Hij gaat gewoon naar New Namek om een nieuwe bewaker van de Dragon Balls te halen. Piccolo zegt dat het jaren zou kosten om daar te komen, omdat ze niet weten waar New Namek. Goku wil stilte omdat hij de Nameks probeert op te sporen, maar Goku voelt niets. Misschien weet King Kai waar New Namek zich bevindt en met zijn Instant Transmission verplaatst Goku zich naar King Kai's planeetje. King Kai slaapt en Goku maakt hem wakker. King Kai vindt dat Goku er leuk uitziet met dat blonde haar. Hij vraagt waarvoor Goku is gekomen, voor grapjes misschien? Maar Goku zegt dat hij er niet is voor grapjes.

Goku wil Cells slachtoffers weer levend maken. Maar zo vlak voor het toernooi heeft hij maar weinig tijd en zou hij eigenlijk moeten trainen. De tijd dringt. Kijk de volgende keer weer naar Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?