Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

158: Dende's Dragon

Gohan en Krillin kijken televisie bij Master Roshi thuis. Op het nieuws horen ze dat het leger alles heeft gegeven om Cell te verslaan, maar dat het niet genoeg was. Het hele leger is vernietigd. Het zal een harde strijd worden tegen Cell. Ze moeten maar bidden op een goede afloop.

Goku is op King Kai's planeet en Goku zegt dat hij een nieuwe beschermer voor de Aarde zoekt. Goku vraagt King Kai om de Nameks op te sporen. Ook zegt Goku dat Mr. Popo erg eenzaam is zonder beschermer. En Goku praat en praat maar door. King Kai zegt dat Goku stil moet zijn anders kan hij zich niet concentreren. Maar uiteindelijk heeft King Kai ze toch gevonden. Als Goku zijn Instant Transmission wil gebruiken om naar New Namek te gaan, zorgt King Kai voor afleiding. King Kai zegt dat hij ook wel de Instant Transmission aan Goku kon leren, maar hij heeft dat nooit gedaan omdat Goku er nooit om gevraagd heeft. Uiteindelijk vertrekt Goku naar New Namek. Als hij daar aankomt ziet hij wel heel veel Piccolo's. De leider van de Nameks vraagt aan Goku of hij een vriend of een vijand is. Goku stelt zich voor en zegt dat hij hier niet komt om te vechten. De leider herkent de naam van Goku als degene die Frieza heeft verslagen. Goku bevestigt dat, maar zegt er wel bij dat hij daarbij wel helaas hun planeet heeft vernietigd. Goku vraagt of iemand beschermer van de Aarde wil worden. Het lijkt erop dat niemand interesse heeft in dat baantje, maar de leider zegt dat hij de geknipte persoon weet. En die persoon is Dende! De leider legt uit dat Dende goed bevriend was met Gohan en Krillin. Goku vraagt of het niet allemaal teveel is voor Dende, maar de leider is ervan overtuigd dat Dende de taak aan kan.

Goku gebruikt wederom zijn Instant Transmission en komt samen met Dende aan op Kami's Lookout. Piccolo lijkt verbaasd te zijn als Goku met Dende aan komt zetten. Ook Piccolo heeft zijn twijfels of de jonge Dende de taak van beschermer van de aarde wel aan kan.

Gohan zit nog steeds televisie te kijken. Vol enthousiasme kondigt de presentator de komst van de huidige wereldkampioen vechtsporten aan, Hercule! Hercule zegt dat het verslaan van het leger door Cell één grote truc was. Hij zal Cell wel eventjes verslaan, want hij is de sterkste man op aarde. Dan verschijnt Goku opeens in het huis van Master Roshi. Hij vraagt of Krillin en Gohan mee willen gaan naar Kami's Lookout, omdat daar een oude vriend van hen te wachten staat. Tot hun verrassing staat Dende op Kami's Lookout en Gohan en Krillin zijn heel erg blij om hun vriend weer te zien.

Dende zegt dat het honderd dagen duurt om nieuwe Dragon Balls te maken. Dat duurt natuurlijk veel te lang volgens Goku! Maar er is gelukkig een alternatief. Als ze het model van de draak hebben kan Dende de oude Dragon Balls weer activeren. Mr. Popo zegt dat hij dat model goed heeft bewaard. Dende zegt dat hij de draak zo sterk maakt dat de draak drie wensen kan doen in plaats van één. Piccolo zegt dat ze dan maar gelijk aan de slag moeten. Mr. Popo pakt het model van de draak. Dende zegt een aantal zinnen in het Nameks en zeven stralen schieten de wereld rond om de versteende Dragon Balls te activeren.

Snel gaat Goku op zoek naar de Dragon Balls. Eerst gaat hij naar Bulma om de dragonradar te lenen. Bulma en haar vader zijn nog steeds bezig met de reparatie van Android 16. Snel vertrekt Goku weer en niet veel later is hij de eerste Dragon Ball al op het spoor. Goku vliegt over een woestijn en vraagt zich af waar de Dragon Ball zou kunnen liggen.

Trunks, Piccolo en Gohan praten wat met elkaar. Trunks vindt het maar vreemd dat Goku denkt dat Cell geen zwakke punten heeft. Piccolo vraagt of Goku Gohan helemaal niets heeft verteld. Gohan zegt dat Goku alleen maar tegen hem heeft gezegd dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Goku is nog steeds op zoek naar de eerste Dragon Ball. Hij moet in de buurt liggen, maar Goku kan hem niet vinden. Er rijdt een man langs die Goku waarschuwt voor een zandstorm. Er gaat een lichtje branden bij Goku! De Dragon Bal ligt natuurlijk ergens onder het zand. Goku doet een aanval waarmee hij het zand wegblaast en de Dragon Ball wordt zichtbaar. Goku kan haast niet geloven dat Dende de Dragon Balls echt heeft teruggebracht.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?