Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

159: The Puzzle of General Tao

Trunks is aan het trainen op Kami's Lookout. Gohan is aan het leren, omdat hij dat moet van zijn moeder. Dende zegt dat hij ook huiswerk heeft. Krillin is verbaasd dat ze op Namek ook huiswerk moeten maken. Dende zegt dat je niet zomaar beschermer van de aarde wordt.

Krillin is bij Master Roshi's huis. Hij kijkt televisie en Hercule is weer te zien. Hercule trekt vier bussen voort. Yamcha zegt dat hij een uitslover is. Hercule toont opnieuw zijn kracht door een paar telefoonboeken doormidden te scheuren. De presentator vraagt aan Hercule wat hij met Cell gaat doen. Als antwoord slaat Hercule een gat in de bus. Chi-Chi zegt dat het maar zonde is om die bus kapot te slaan. Hercule heeft overigens moeite om zijn hand weer uit de bus te krijgen.

Op Kami's Lookout komt Vegeta uit de tijdkamer. Trunks vraagt of hij vooruit is gegaan. Vegeta lacht alleen maar. Piccolo zegt dat het niet slecht is, maar niet genoeg om Cell te verslaan.

Goku heeft vier Dragon Balls en is er net twee op het spoor. Ze blijken in de handen te zijn van General Tao. General Tao heeft een deal gesloten met een mislukte maffiabaas. De maffiabaas wil namelijk alle Dragon Balls, zodat hij, als Cell de wereld vernietigt, met de Dragon Balls de wereld kan terugwensen en de macht kan overnemen. De maffiabaas wil dat General Tao er nog meer gaat halen. General Tao zegt dat hij ze gaat halen als de tijd rijp is. Maar eigenlijk heeft General Tao ze van de zwarte markt. Dan komt Goku bij de schuilplaats. De maffiabaas wil hem weg en zet een val aan waardoor er honderden pijlen tegen Goku aankomen. Maar de pijlen hebben niet zoveel effect op Goku. Dan komt hij binnen en herkent General Tao gelijk. Hij vraagt of hij de Dragon Balls mag hebben. De maffiabaas beveelt zijn twee mannen en General Tao om Goku te doden. General Tao weet dat Goku al heel sterk was als een jongetje, dus nu Goku volwassen is zal hij nog wel sterker zijn geworden. Dus General Tao doet niks. Ondertussen wil een van de mannen Goku neerschieten. Goku pakt de kogel uit de lucht en zegt dat kogels gevaarlijk zijn. Dan komt de tweede man en wil hem slaan. Goku weert hem alleen maar af maar raakt hem zo hard dat de man hard tegen de muur knalt. Goku zegt in zichzelf dat hij zijn kracht moet leren beheersen. De mannen kruipen snel in een koepel die net dicht gaat. De maffiabaas zegt dat Goku hier nooit doorheen zal komen omdat het een massieve koepel is. Goku raakt de koepel aan met zijn vingertop en de koepel barst meteen. Goku zegt dat hij alleen de Dragon Balls wil. Hij wil ze zelfs op een eerlijke manier verkrijgen door ze bijvoorbeeld te ruilen, maar hij heeft verder niets. General Tao krijgt een idee en zegt dat Goku een puzzel moet oplossen voor zonsopgang en dan krijgt hij de Dragon Balls. Goku doet zijn jas, met de vier Dragon Balls, uit en geeft hem aan General Tao. Goku blijft alleen achter met een van de mannen. Ondertussen gaan de maffiabaas en General Tao weg in een auto. Goku is nog steeds bezig met de puzzel en het is toch moeilijker dan hij dacht. Maar een voor een lukt het Goku toch om de puzzels op te lossen en net op tijd krijgt Goku de laatste puzzel af. Goku gaat op zoek naar General Tao, maar kan hem maar niet vinden. De man die bij Goku is weet ook niet waar hij is. Goku zegt dat hij ze wel vindt. En niet veel later vindt hij General Tao en de maffiabaas, die ervan overtuigd waren dat Goku ze nooit zou kunnen vinden. Goku pakt zijn jas en de zes Dragon Balls en gaat weg. Niet veel later vindt hij de laatste Dragon Ball.

Het wachten is voorbij. De dag waar de Z-fighters voor vreesden is daar. Vandaag wordt bepaald of de aarde vrede zal kennen of verwoest wordt. Jimmy Firecracker, een reporter, kondigt het nieuws aan. Hij staat op een klif en kijkt uit over de arena waar over een uur de Cell Games beginnen. Cell staat er als een standbeeld bij. Wie wint deze ultieme strijd? De perfecte Cell? Onze held Goku? Of wordt het van de andere dappere krijgers, zoals Gohan. Vegeta, Trunks, Piccolo, Android 16 of Hercule? Laat de Cell Games beginnen, de volgende keer in Dragonball Z.

Geschreven door: Niels en Vincent

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?