Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

160: The Games Begin

Het toernooi staat op het punt te beginnen en iedereen maakt zich klaar. Zo ook Goku die vlak voor dat hij weg gaat nog tegen wordt gehouden door Chi-Chi. Goku moet beloven dat Gohan niet deel zal nemen aan het toernooi. Goku wil hier echter geen antwoord op te geven en gaat er snel van door. Hij gaat eerst naar Dende`s Lookout waar iedereen al op hem staat te wachten, behalve Vegeta die alvast vooruit is gegaan. Goku vraagt nieuwsgierig op wat voor een level Vegeta nu zit maar in plaats van antwoord te geven kijkt iedereen bezorgd naar beneden. Krillin vertelt Goku dat het niet mogelijk is om mensen terug te wensen die dood zijn gegaan voordat de Dragon Balls zijn gemaakt. Ook met deze tegenslag blijft Goku heel kalm en vindt dat ze zich niet druk moeten maken omdat ze Cell wel zullen verslaan. Ze moeten op schieten, voor ze te laat komen voor het toernooi.

Over twintig minuten begint het toernooi, en het wachten is volgends de cameraploeg ter plaatse, op de wereldkampioen van de oosterse vechtkunsten. Er komt een auto aangereden en de cameraploeg wacht in spanning af wie het zal zijn. Het is de kampioen, Hercule! De aankomst van Hercule word door honderden mensen op een groot scherm gevolgd. Hercule loopt naar de ring en voorspelt zijn overwinning op Cell. Het toernooi staat op het punt van beginnen nu de kampioen is gearriveerd. Cell vindt dat ze dan maar moeten beginnen. Hercule stapt rustig de ring in en als hij er staat wenkt hij de reporter en zijn cameraman om bij hem te komen. De presentator is er niet zeker van of hij dat wel zou moeten doen maar na een paar schietgebedjes besluit hij toch maar naar de ring te gaan. Nadat ze beneden zijn aan gekomen beveelt Hercule ze in de ring te komen. De reporter vraagt of Hercule klaar is voor het gevecht en of hij nog iets tegen de mensen wil zeggen. Hercule beweert te weten hoe Cell het leger heeft kunnen verslaan. Hercule zegt dat hij Cell een pak slaag gaat geven en trekt een paar gekke bekken. Master Roshi ziet dit op televisie en begint zelfs medelijden te krijgen met Cell dat hij zo'n opschepper voor zich heeft staan

Ondertussen komen onze helden tien en Yamcha tegen, die even willen laten weten dat ze niet van plan zijn om te gaan vechten. Samen vliegen ze verder naar de ring.

Bij de ring is Hercule nog steeds bezig om Cell te intimideren. Maar Cell geeft geen krimp. Vegeta arriveert! Cell dacht dat die zijn lesje weg geleerd had de laatste keer en is verbaasd dat Vegeta er is. De presentator staat met een mond vol tanden als Vegeta vlak voor hun neus land. Volgends Hercule is het weer een of andere truc van Cell. De presentator kent Vegeta niet. Als hij wil gaan vragen wat Vegeta bij de ring doet, reageert Vegeta nors dat de presentator moet ophoepelen. Volgens de presentator is Vegeta niet hellemaal snik en vraagt wat de kampioen er van denkt. Die denkt dat Vegeta vast een van zijn fans is.

Vijf minuten voor de start van het toernooi arriveert ook Android 16 bij de ring. Cell is blij om Android 16 weer in goede staat te zien. Niet lang nadat Android 16 is geland komen ook Goku en de anderen aanvliegen. De reporter kan zijn ogen niet geloven. Hercule blijf stijf vol houden dat het allemaal trucjes van Cell zijn. Cell kan niet wachten tot het toernooi begint nu Goku is aangekomen bij de ring. Chi-Chi, die thuis naar het toernooi kijkt, ziet Gohan ook in beeld. Ze kan haar ogen niet geloven en schreeuwt dat Gohan daar weg moet gaan. Ox-King probeert Chi-Chi te kalmeren maar tijdens de ze poging zakken ze allebei door de vloer.

Krillin is blij om Android 16 te zien. Nadat Android 16 Krillin heeft bedankt wil Goku zich voor stellen maar Android 16 vertelt dat hij Goku al kent en dat hij eigenlijk was geprogrammeerd om Goku te vernietigen. Maar hij zegt dat hij die behoefte nu niet meer heeft. De presentator weet niet wat hij van onze helden moet denken. Goku wil dolgraag beginnen en biedt als eerste aan om te beginnen. Trunks vindt dat Goku niet moet beginnen. Maar Goku vraagt naar Vegeta`s mening en die vindt het best. Volgens hem is hij toch degene die Cell gaat verslaan. De presentator vraagt Goku of hij en zijn vrienden ook mee doen aan het toernooi. Natuurlijk doen onze helden mee en Goku gaat als eerst. Hercule is het zat met de grappen van Goku en vindt dat ze weg moeten gaan voor hij echt boos wordt. Hercule laat zien hoe sterk hij is, maar Goku en zijn vrienden zijn niet onder de indruk. Krillin vindt dat ze Hercule maar als eerste moeten laten gaan, maar Goku is er niet helemaal zeker van. Het wachten is voorbij. De Cell Games staan op het punt van beginnen. Wie zal er zegevieren?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?