Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

161: Losers Fight First

De Z-fighters staan te wachten op wat Cell gaat doen. Cell draait zich om en vraagt wie het als eerste tegen hem gaat opnemen. Hercule zet een stap vooruit en zegt dat hij als eerste wil. Goku waarschuwt hem dat het zijn leven kan kosten, maar Hercule en de reporter lachen er alleen maar om. De cameraman neemt een close-up van Goku.

Ergens boven hoog in een toren zit een kat te kijken naar de televisie. Hij denkt Goku ergens van te kennen. Lang geleden was er een onschuldig jongetje die de kwade koning Piccolo versloeg. Ook herkent hij Piccolo als hij in beeld komt.

Hercule mag uiteindelijk toch als eerste. Hij stapt de ring in en doet zijn cape af. Maar opeens komt er een helikopter aangevlogen. Een vrouwenstem kondigt de personen aan en er springen twee rare gasten uit. Ze maken een spetterende entree. Het zijn leerlingen van Hercule, Caroni en Piroshiki, en hun mooie manager Miss Pizza. De twee zeggen dat ze het klusje wel even voor hun meester zullen klaren en Hercule staat het toe. De presentator is ervan overtuigd dat ze gaan winnen. De blonde ijdeltuit Caroni gaat als eerste. Hij stapt de ring in en pakt een bos rozen. Hij gooit ze de lucht in en slaat ze vliegensvlug kapot. Dan springt hij in de lucht om Cell aan te vallen. Maar Cell gebruikt een heel klein beetje energie waardoor Caroni hoog de lucht invliegt en buiten de ring valt.

Het publiek dat de wedstrijd op televisie volgt is erg geschrokken dat Caroni heeft verloren. Piroshiki is de volgende die het gaat proberen. Hij loopt de ring in, doet zijn helm af, vermorzelt zijn helm en eet hem op. Hij rent richting Cell om zijn stierenpletter aanval te doen. Maar hij lijkt tegen een onzichtbare muur aan te lopen en komt hij niet meer vooruit. Dan vliegt Piroshiki opeens achteruit en valt buiten de ring op de grond. Hercule denkt nog steeds dat Cell gebruik maakt van trucjes. Hij gaat de ring in en doet opnieuw zijn cape af. Hij pakt een capsule en gooit hem neer. Er verschijnt een sporttas. Hij maakt de tas open en pakt er vijftien tegels uit, die hij op elkaar stapelt. Hij gaat in trance en slaat met zijn handen de tegels doormidden. Hoewel er een tegel heel blijft, is de reporter helemaal door het dolle heen. Hercule heeft echter wel een pijnlijke hand overgehouden aan zijn opschepperij. Tijd voor de strijd. Hercule draait zich om en rent naar Cell. Hij schopt en slaat dat het een lieve lust is, maar Cell lijkt niets te voelen. Plotseling haalt Cell uit en vliegt Hercule tegen de berg aan en valt kreunend van de pijn op de grond. Krillin lacht, hij had al gehoopt dat Cell die praatjesmaker zou verslaan. Cell vraagt wie de volgende is en Goku stapt de ring in.

Na lang praten, trainen en wachten neemt Goku het eindelijk op tegen Cell. Kijk de volgende keer weer naar Dragonball Z.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?