Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

162: Goku vs. Cell

Het wachten is voorbij, het is tijd om de echte gevechten te laten beginnen. Goku stapt de ring binnen. De commentator denkt dat alle hoop nu verloren is, omdat hun kampion heeft verloren. Hercule staat weer op en de mensen beginnen te juichen. Hercule zegt met een lach dat hij is uitgegleden en dat hij volgende keer Cell zal verslaan. En volgens hem heeft Goku geen schijn van kans. De Z-fighters staan in spanning te wachten tot het gevecht gaat beginnen. Cell laat een bel klinken en dan beginnen ze. Hercule denkt dat het gevecht binnen vijf seconden is afgelopen, maar Goku bewijst het tegendeel. Het gevecht is hard en snel en de cameramensen, de presentator en Hercule staan met open mond toe te kijken. Het is heel moeilijk om Goku en Cell te volgen, ze lijken steeds te verdwijnen. Hercule denkt dat het gezichtsbedrog is en dat ze op een of andere manier spiegels gebruiken.

Hercule denkt dat hij dat ook kan en verstopt zich onder zijn cape zodat hij op een rotsblok lijkt. De presentator kan Hercule nergens vinden en vraagt zich af waar die heen is gegaan. Net als hij aan de kijkers wil vertellen dat Hercule weg is, komt hij onder zijn cape vandaan. Hij vindt zichzelf nu ook een meester in de optische illusies.

Ondertussen zijn Cell en Goku nog steeds bezig met hun gevecht. Krillin vindt ze enorm snel gaan en Tien kan ze niet eens volgen. Vegeta vindt dat ze helemaal niet snel zijn en dat ze maar moeten wachten tot hij aan de beurt is. Dan zal hij eens laten zien wat echte snelheid is. Hercule vindt dat wat Goku en Cell doen niet goed is en de vechtsport een slechte naam geeft.

Als Goku bijna uit de ring valt, denkt Trunks dat Cell aan het winnen is. Maar Gohan merkt dat Goku niet vecht met al zijn kracht en ook Vegeta wist dit al. Als Goku en Cell de lucht in zijn, vuurt Goku een kamehameha op Cell, die Cell met gemak weg slaat. Als Goku en Cell weer in de ring op de grond zijn geland, vindt Cell dat de warming-up nu wel lang genoeg geduurd heeft. Goku stemt hier mee in. Hercule en al zijn mensen schrikken ervan als ze horen dat het nog maar een warming-up was. Goku laadt zichzelf op en bereidt zich voor op de echte strijd.

De warming-up is voorbij en het echte gevecht gaat beginnen. Goku gaat zijn Super Saiyan-kracht in de strijd gooien. Maar zal onze held zijn geheim onthullen dat de bron is van zijn zelfvertrouwen? Kan hij Cell verslaan en de aarde redden? Wat heeft hij bijgeleerd in de Hyperbolic Time Chamber? Het antwoord krijg je in de volgende ongelooflijke aflevering van Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?