Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

163: Cell's Bag of Tricks

Goku begint met zijn power-up en Cell is benieuwd naar Goku's power level. Als Goku eenmaal begint kan niemand het geloven hoe hoog Goku's power level oploopt, zelfs Vegeta niet. De kracht van Goku's power-up is zo groot dat hij de leerlingen van Hercule wegblaast. Alleen Cell en Gohan blijven er rustig onder. Als Goku klaar is met zijn power-up, begint Cell aan zijn power-up. Iedereen blijft met moeite overeind, alleen Goku blijft rustig staan. Nu ook Cell klaar is met zijn power-up, is het tijd voor ronde twee. Goku mag de eerste zet doen en dat doet hij maar al te graag. Hij geeft Cell een paar rake klappen maar Cell lijkt nergens last van te hebben. Cell is blij dat hij nu eindelijk een waardige tegenstander heeft gevonden. Na dat Goku de eerste klappen heeft uitgedeeld gaat het voor de rest gelijk op.

Alles gaat zo snel dat de camera man het niet eens kan filmen. De verslaggever vraagt naar de mening van Hercule, die met de mond wagenwijd open staat te kijken. Hercule vindt dat ze het niet slecht doen.

Cell begint te lachen en Goku staat een beetje verbaasd te kijken. Wat is Cell nu weer van plan? Cell gebruikt opeens de multivorm techniek van Tien en splitst zich in vieren. De Cells verdelen zich over de ring en vallen Goku van alle kanten aan. Goku weet zich goed te verweren. Tien denkt dat Cell nu zwakker is omdat hij zich heeft op gesplitst in vieren maar Yamcha is daar nog niet zo zeker van. Volgens Android 16 is Goku sterker dan alle vier de Cells bij elkaar. De vier Cells verdelen zich weer over de vier hoeken van de ring en staan op het punt de Special Beam Cannon van Piccolo te gebruiken. Als de Cells deze afvuren weet Goku te ontkomen en leidt hij de vier Cells weg van de ring. Als ze ver genoeg zijn draait Goku zich om en slaat alle vier de Cells terug de ring in, waardoor de multivorms weer samensmelten tot één Cell. Trunks en Krillin denken dat Cell verslagen is maar Vegeta zegt dat ze beter moeten opletten. Nadat Cell is opgestaan laat hij weer een aanval los op Goku. Deze keer denken ze dat het de Destructo Disk van Krillin is. King Kai merkt op zijn planeetje dat het niet de schrijven van Krillin zijn maar van Frieza, en dat als Cell niet kan winnen, hij de planeet gaat vernietigen net als Frieza dat deed bij de planeet Namek. Cell merkt dat Goku de schrijven terug naar hem probeert te leiden, maar Cell geeft hem geen kans. Cell blijft het proberen met de schrijven maar merkt dat die dwars door Goku heen gaan. Goku vindt dat Cell het maar moet opgeven omdat hij het toch niet kan winnen met de gestolen technieken. Maar Cell denkt er niet over en heeft nog een verrassing voor Goku en laadt zich op voor een Kamehameha. Goku waarschuwt Cell dat hij er niet zoveel energie in moet stoppen, omdat dat veel te riskant is. Goku leidt de Kamehameha weg van de aarde en het lukt hem ook om zelf aan de Kamehameha te ontsnappen.

Iedereen staat verbaasd te kijken dat Goku het heeft overleefd. Cell vraagt zich af hoe het hem gelukt is om te ontkomen. Goku vertelt dat hij daarvoor zijn nieuwe techniek heeft gebruikt; de Instant Transmission. Het gevecht gaat verder, maar Goku kan Cell niet meer bijhouden omdat deze zijn snelheid enorm heeft verhoogd. Cell lijkt in het voordeel en Goku lijkt in de problemen te komen. Met zijn nieuwe snelheid kan Cell ongezien door de ring bewegen. Wordt Goku verslagen? Dat zie je de volgende keer in Dragonball Z.

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?