Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

164: No More Rules

Het gevecht is in volle gang en iedereen staat in spanning te wachten wat de uitkomst zal zijn. Goku is zijn voordeel over Cell kwijt, maar hij kan Cell nu wel weer bijhouden qua snelheid. De twee vechters gaan te snel om door het menselijk oog gevolgd te worden. De presentator vraagt aan Hercule of het echte amateurs zijn, maar Hercule staat stok stijf en kan geen antwoord geven. Iedereen denk dat ze zijn verdwenen. Opeens roept Hercule dat hij weet waar ze zijn. Hij denkt dat ze zich onder een paar losse gebroken tegels hebben verborgen. De presentator, Hercule, Caroni, Piroshiki en Miss Pizza worden ineens opgeschrokken door een knal die boven de ring plaatsvindt. Het blijken Goku en Cell te zijn. De presentator vraagt voor de zekerheid nog maar een keer aan Hercule of dit weer zo`n truc is. Hercule krabt achter zijn oor en moet het antwoord schuldig blijven.

De mensen die naar het toernooi kijken op het grote scherm worden ongeduldig. Door de hoge snelheid waarmee Cell en Goku zich bewegen, is er op de televisie niets van het gevecht te zien.

Dende probeert vanaf de Lookout te kijken, of beter gezegd te voelen, hoe het met het toernooi gaat. Hij kan zich echter niet voldoende concentreren. Mr. Popo geeft hem een paar aanwijzingen waardoor Dende het toernooi wel kan volgen. Dende weet dat hij Kami nooit zou kunnen vervangen, maar hij belooft zijn best te doen.

Het gevecht gaat er steeds harder aan toe. Goku staat zelfs op het punt uit de ring te vallen, maar hij weet net op tijd van de rand weg te komen. Het gevecht gaat in de lucht verder. Cell vindt dat de ring hun te veel beperkingen oplegt. Hij waarschuwt Goku dat deze zijn vrienden moet zeggen dat ze weg moeten gaan bij de ring. Goku roept naar beneden dat iedereen weg moet wezen en Cell vernietigt onmiddellijk de ring. Gelukkig voor de cameraploeg worden ze beschermd door Android 16. Android 16 zegt dat de hele cameraploeg en Hercule en zijn mensen weg moeten gaan en een veiligere plek moeten zoeken. Maar ze denken er niet over. Bovendien moet Hercule ook nog tegen Cell vechten.

De telefoon bij Z.T.V. staat roodgloeiend. Boze mensen bellen op en vragen waarom ze niks meer van het gevecht kunnen zien. De mensen van Z.T.V. weten ook niet wat er aan de hand is en verontschuldigen zich.

Het gevecht wordt steeds heviger en Hercule blijft volhouden dat het een truc is. Goku en Cell zijn nu allebei zowel qua kracht als snelheid gelijk. Vegeta blijft zich maar af vragen wat het geheim achter de kracht van Goku is.

Op zijn planeetje volgt Kink Kai het gevecht en fanatiek moedigt hij Goku aan. Hij is zelfs iets te fanatiek en Gregory en Bubbles staan een beetje verbaasd naar King Kai te kijken. King Kai merkt ook dat de power levels van Goku en Cell niet omlaag gaat maar juist omhoog. King Kai vraagt of Gregory of Bubbles misschien een weddenschap wil afsluiten over wie het toernooi gaat winnen.

Het gevecht neemt in alle hevigheid toe. Goku staat op het punt om een Kamehameha vanuit de lucht af te vuren. Iedereen schrikt van de actie van Goku, want daarmee zou hij de aarde kunnen vernietigen. Krillin denkt dat Goku niet zo gek is om een kamehameha wave van die afstand af te vuren maar Goku zet de aanval door. En zelfs Cell is verbaasd over de actie van Goku. Maar op het laatste moment transporteert Goku zich tot vlak voor Cell en vuurt de Kamehameha af. Cell is verrast en wordt vol geraakt. Als de rook optrekt ligt het lichaam van Cell er gehavend bij. Zijn hoofd en armen lijken te ontbreken.

Heeft Goku Cell echt verslagen? De voortreffelijke combinatie van Goku's Kamehameha en Instant Translocatie techniek werden Cell te veel. Het was een riskante manoeuvre, maar 't werkte. Want het monster is uitgeschakeld en de aarde is gered. Of niet?

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?