Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

165: The Fight is Over

Iedereen staat in spanning te wachten om te zien of Cell de Kamehameha heeft overleefd. Yamcha denkt dat Cell is verslagen, maar als hij naar de anderen kijkt, merkt hij dat iedereen heel gespannen naar het lichaam van Cell blijft kijken. De presentator vraagt maar weer eens keer advies aan Hercule en vraagt of dit het einde is van het toernooi. Hercule vindt dat Goku het aardig heeft gedaan maar hij is volgens zichzelf nog veel beter. De mensen die de wedstrijd op het grote scherm volgen vragen zich ook af of Cell is verslagen. Goku merkt dat er iets niet helemaal klopt. Er zit namelijk nog genoeg energie in het lichaam van Cell. Krillin schreeuwt ineens dat Cell zich aan het regenereren is en dat Goku moet oppassen. Iedereen verbaast zich er over als Cell, nog steeds zonder hoofd en armen, weer overeind springt en begint te regenereren. Niet veel later staat Cell weer zo goed als nieuw overeind. De presentator het niet geloven en Hercule durft zelfs niet te kijken. Goku weet dat hij Cell niet heeft verslagen, maar wel is zijn energie en power level enorm gedaald. Dit geldt echter ook voor Goku, die bijna al zijn energie heeft gebruikt bij die laatste aanval. Goku beweert dat dat niet zo is en gaat het gevecht weer aan met Cell. Goku en Cell krijgen beiden een paar rake klappen maar Goku krijgt er de meeste te verduren.

Master Roshi kijkt naar de televisie en merkt dat het niet goed gaat met Goku. Bulma, met baby Trunks in haar armen, loopt bij Master Roshi binnen om het toernooi te volgen.

Het gevecht gaat er nog steeds hevig aan toe, al heeft Goku moeite om Cell bij te houden. Iedereen weet niet meer hoelang Goku het nog kan vol houden. Tot Cells verbazing blijft Goku maar door vechten, ook al heeft hij bijna geen kracht meer. Goku lanceert nog een groot offensief. Iedereen moedigt Goku aan en ze denken ook dat Goku gaat winnen. Cell heeft de grootste moeite om het offensief te blokkeren.

De mensen die op het grote scherm naar het toernooi kijken, zijn boos om dat ze nog steeds niks kunnen zien. De telefoon bij Z.T.V staat nog steeds roodgloeiend. Iedereen raakt er gestrest van en een medewerker is het zo zat dat hij stekker van de telefoon eruit trekt.

Iedereen is er nu zeker van dat Goku Cell verslaat. Cell weet zich van de belaging te ontdoen, door een groot schild om zich zelf heen te maken. Hercule krijgt zelf een stoot van de energie waar door hij met zijn gezicht, onderste boven tegen een rots belandt. Iedereen denkt dat het gevecht bijna voor bij is en zelf Master Roshi denkt dat Goku het niet lang meer vol houdt. En volgends Master Roshi weet Goku ook wel dat hij Cell niet kan verslaan. Goku daalt af naar de grond. Goku mag van Cell een Senzuboon nemen om weer op krachten te komen. Dat lijkt Trunks ook een goed idee en hij staat al klaar om Goku de Senzuboon te geven. Piccolo vindt echter dat ze moeten wachten en ook Vegeta vindt dit. Vegeta zegt dat Goku de sterkste is van de groep is, zelfs sterker dan Vegata zelf. Bovendien is Goku een echte Saiyan die volgens Vegeta alleen eervol wil strijden. Maar tot ieders verbazing geeft Goku op en hij zegt dat Cell heeft gewonnen. Cell schrikt hier zelf ook van, maar Goku zijn vrienden schrikken er het meest van en vinden dat Goku het niet kan maken om op te geven.

Is Goku gek geworden? Als hij opgeeft welke kans hebben ze dan tegen dit verschrikkelijke monster? Is deze coole creatie van Dr. Gero te veel voor onze grote held, of hoort dit bij Goku's geheime plan? De antwoorden krijg je in de volgende aflevering van Dragonball Z!

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?