Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

166: Faith in a Boy

Goku zegt dat hij opgeeft en Cell is erg verbaasd. Cell zegt dat als hij opgeeft er geen andere vechter meer is die hem aan zou kunnen. Maar Goku zegt van wel. Cell vraagt wie hij in gedachte heeft. Goku zegt dat er één iemand is die sterker is dan hijzelf en roept dan de naam van zijn zoon, Gohan.

Chi-Chi, die het gevecht op televisie volgt, draait helemaal door als ze hoort dat Gohan in Goku`s plaats gaat vechten. En zij is niet de enige die verbaasd is. Ook de Z-fighters en Cell kijken op van de beslissing van Goku. Iedereen denkt dat het einde van Gohan zal worden, maar Goku lijkt er alle vertrouwen in te hebben dat Gohan de enige is die Cell kan verslaan. Goku vertelt het verhaal van Gohans verleden. Toen hij nog maar een klein jochie was, kon hij altijd al iedereen bij houden met de kracht die hij heeft. En ook bezit Gohan een kracht waar zelfs Goku en de anderen zich gen voorstelling van kunnen maken. Goku vliegt naar Gohan toe en vraagt of hij het moeilijk vond de bewegingen te volgen die ze maakten. Gohan zegt dat hij dat niet moeilijk vond omdat ze niet op volle kracht vochten. Goku zegt dat hij dat in ieder geval wel deed, maar Gohan dacht van niet omdat hij Goku's kracht met die van zichzelf vergeleek. Piccolo is verbaasd en vraagt of het waar is. Gohan zegt van wel. Vegeta kan niet geloven dat Gohan op zijn leeftijd sterker is dan Goku. Goku vertelt dat Gohan een enorme verborgen kracht in zich heeft en als die naar buiten komt kan hij Cell verslaan. Gohan gaat uiteindelijk toch vechten en trekt zijn verzwaarde kleding uit. Hij vliegt naar beneden en landt voor Cell.

De camera ploeg heeft alles verkeerd verstaan en denkt dat Gohan een bezorger is die een besteling gaat op nemen van Cell, voordat ze verder gaan met het gevecht.

Goku vraagt Krillin om een Senzuboon en gooit die naar Cell. Iedereen denkt dat Goku gek geworden is, maar Goku zegt dat het niet eerlijk zou zijn als Gohan nu tegen Cell zou vechten. Dat zou te makkelijk zijn. Cell bedankt Goku voor de Senzuboon en eet hem op. Dan laadt Gohan zich op en iedereen is verbaasd om te zien hoe sterk Gohan is. Zelfs King Kai voelt op zijn planeetje dat Gohan nu sterker is dan Goku. Het gevecht begint en Gohan kan Cell makkelijk bijhouden maar wanneer Cell sneller gaat vechten gebruikt hij Gohan als een boksbal. Krillin vindt dat Goku moet ingrijpen voor het te laat is, maar Goku blijft vol vertrouwen toe kijken. Als Gohan weer op staat maakt hij zich klaar voor het vervolg van de strijd.

Goku heeft een enorm vertrouwen in de mogelijkheden van zijn zoon. Maar de rest van de Z-fighters heeft zo zijn twijfels en terecht! Gohan vecht in de tweede ronde van een gedenkwaardige strijd tegen de grootste schurk die de aarde ooit heeft bedreigd. Een ding is zeker, de jonge held heeft meer nodig dan het vertrouwen van zijn vader om dit gevecht te winnen. Het lot van de aarde rust op zijn kleine schouders. Is hij sterk en moedig genoeg om Cell te verslaan. Kijk de volgende keer weer naar een opwindende aflevering van Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?