Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

167: Gohan's Desperate Plea

Nadat Cell hem tegen de grond heeft gewerkt is Gohan weer opgestaan en staat hij te wachten op Cell. Iedereen kijkt gespannen naar Gohan en vraagt zich af of hij sterk genoeg is. Dan valt Cell aan. Hij schiet steeds heel snelle ki-stralen op Gohan af maar die ontwijkt ze allemaal.

Ondertussen is het leger zich klaar aan het maken om tegen Cell te vechten, maar de burgemeester zegt dat hij er geen soldaten meer op af stuurt, omdat ze toch niet sterk genoeg zijn.

Cell en Gohan vechten verder en uiteindelijk slaat Cell Gohan zo hard dat Gohan de grond invliegt en begraven raakt onder een enorme berg rotsblokken. Er is geen enkel teken van leven meer van Gohan en iedereen, behalve Goku, schrikt en denkt dat Gohan het onderspit heeft gedolven. De nieuwsjongens denken ook dat gevecht voorbij is en zeggen tegen Hercule dat hij het gevecht kan overnemen. Maar onmiddellijk zakt Hercule in elkaar en doet wederom alsof hij vreselijke buikkrampen heeft. Piccolo wordt enorm kwaad op Goku en geeft hem er de schuld van dat Gohan dood is. Cell roept dat hij opnieuw tegen Goku wil vechten. Maar Goku lacht alleen maar en zegt dat Piccolo het bij het verkeerde eind heeft. Gohan is helemaal niet dood want Goku kan nog steeds zijn energie voelen. Krillin en Trunks voelen dan ook dat Gohan nog leeft. Ze kijken allemaal gespannen naar de berg rotsblokken en opeens explodeert de berg en komt Gohan, met een bloedlip en een hoofdwond, weer te voorschijn.

Cell gaat weer naar Gohan en moet toch wel toegeven dat Gohan een doorzetter is. Cell wil weer doorgaan met gevecht maar Gohan vindt dat ze eigenlijk helemaal niet hoeven te vechten. Gohan smeekt dat ze gewoon moeten stoppen. Cell kan dat echter niet doen, want als hij niet wordt verslagen zal hij de aarde vernietigen. Gohan vertelt dat hij nu eindelijk weet waarom hij de enige is die Cell kan verslaan. Als hij namelijk heel erg kwaad wordt, komt er een verborgen kracht in hem vrij. Gohan vertelt Cell over de keren dat het hem overkomen is: zijn aanval op Raditz toen Goku in de problemen zat, zijn training met Piccolo toen Piccolo hem moedwillig tegen een berg aan gooide, en de aanval op Frieza toen Frieza verhinderde dat Gohan Krillin ging redden. Cell lacht en zegt dat hij die speciale kracht van Gohan wel eens wil zien. Cell slaat Gohan tegen de grond en probeert hem kwaad te maken. Na enkele rake klappen begint Gohan eindelijk een boos te worden. Hij schopt Cell hard in zijn gezicht, waardoor Cell zelfs een bloedlip oploopt. Cell probeert Gohan nog kwader te krijgen. Krillin kijkt bezorg toe en zegt dat Gohan waarschijnlijk vermoord zal worden en dat ze nu toch echt moeten helpen. Maar volgens Goku gaat het prima met Gohan en hoeven ze zich nog steeds geen zorgen te maken. Zo te zien heeft Cell eindelijk Gohan boos gemaakt. Goku denkt bij zichzelf dat het zo goed gaat. Laat Cell Gohan maar boos maken, want als hij Gohan in het nauw drijft heeft Gohan geen andere keuze dan dwars door hem heen te gaan. Dat is dus altijd al Goku's plan geweest!

De strijders kijken van bovenaf naar deze uitputtingsslag. Cell wil Gohan stevig aanpakken maar Gohan geeft geen krimp. Het enige waar Gohan oog voor heeft is het behoeden van de aarde voor totale vernietiging. Zal Gohan de android voor eens en voor altijd kunnen verslaan met de krachten die diep in hem verborgen liggen? Dat zie je in de volgende spannende aflevering van Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?