Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

168: Android Explosion

Gohan staat klaar om te vechten. Opeens vuurt Cell een straal af op Gohan. Krillin roept dat het een dodelijke straal van Frieza is. Cell blijft schieten op Gohan maar Gohan ontwijkt ze allemaal. Gohan vliegt snel weg maar Cell vliegt achter hen aan. Cell pakt Gohan vast zodat hij niks meer kan doen en begint hem tegen zich aan te duwen waardoor Gohan het uitschreeuwt van de pijn. Piccolo wil Gohan helpen maar Goku zegt dat hij dat niet moet doen. Piccolo zegt dat Gohan geen vechter is zoals Goku. Goku schrikt en kijkt naar Gohan. Piccolo zegt dat het gewoon een jongen van elf jaar is die zich afvraagt waarom zijn vader hem niet helpt. Piccolo vraagt Krillin om een Senzuboon. Cell laat Gohan vallen, vliegt naar Krillin toe en pakt het zakje Senzubonen af. Cell vliegt terug en Gohan kijkt hem angstig aan. Cell schopt Gohan tegen een rots aan. Dan wordt Cell opeens van achteren vastgegrepen. Iedereen is verbaasd als ze zien dat Android 16 Cell vast heeft gepakt. Android 16 vertelt dat er diep in zijn lichaam een zeer krachtige bom zit en dat hij daarmee Cell wil opblazen. Als de cameraploeg het hoort, schuilen ze gauw achter een rots. Android 16 begint te gloeien en iedereen bereidt zich voor op de knal, maar ze horen niets. Android 16 vraagt zich af wat er aan de hand is. Krillin heeft het antwoord en vertelt dat Bulma en Dr. Briefs de bom hebben verwijderd.

Master Roshi vraagt aan Bulma of dat waar is. Bulma antwoordt dat het zo is omdat ze bezorgd waren. Toen ze Android 16 helemaal onderzochten, vonden ze die bom. Bulma had zo'n vermoeden dat die bom bedoeld was voor Goku om hem te vernietigen. Omdat ze er niet honderd procent zeker van konden zijn dat ze Android 16 konden vertrouwen, hebben ze die bom weggehaald.

Android 16 schrikt als hij dit hoort van Krillin. Cell zegt dat hij er nog steeds is en schiet Android 16 weg. Android 16 spat in stukken uiteen en alleen zijn hoofd is nog heel. Gohan schrikt hier van en word kwaad. Het hoofd van Android 16 valt in de buurt van de cameraploeg neer. Hercule is bang en zegt tegen Caroni dat hij het hoofd weg moet halen, maar die is ook bang.

Ondertussen telt Cell de Z-fighters, het zijn er zeven. Zijn staart gaat open en er komen zeven mini versies van zichzelf uit. Hij zegt tegen ze dat de Z-fighters hun vijanden zijn en dat ze die mogen afmaken. Cell zegt tegen de Z-fighters dat zijn mini uitvoeringen misschien wel klein zijn, maar dat ze erg sterk zijn. Nadat ze dit hebben gehoord laden Vegeta, Trunks en Goku zich op en bereiden zich voor op het gevecht met de Cell Juniors.

Zijn Cells krachten dan onuitputtelijk? Op zoek naar Gohans verborgen kracht stuurt hij een legertje op de Z-fighters af. Maar hoe sterk zijn die schepselen? Dat zie je de volgende keer in Dragonball Z.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?