Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

169: Children of Cell Attack

Cell heeft zeven mini versies van zichzelf gemaakt en stuurt die op de Z-fighters af. De zeven Cell Juniors zijn ontzettend sterk en de enige die zich een beetje kunnen verweren zijn Trunks en Vegeta. Zelfs Goku kan zich niet verweren omdat hij nog verzwakt is door het gevecht met Cell. Goku wordt door een Cell Junior helemaal in elkaar gebeukt. Yamcha en Tien zien dat en ze beschermen Goku. Het lukt ze aardig maar de Cell Juniors zijn toch wel erg sterk. Ook Krillin heeft het moeilijk, hij kan nergens heen. Gohan kijkt hulpeloos toe en weet niet wat hij moet doen. Hij wordt steeds kwader en kwader. Vegeta is het na een tijdje zat en vuurt zijn Final Flash af op een Cell Junior. Die stopt de aanval en schiet hem weg. Iedereen staat verbaasd te kijken dat de Cell Junior zo gemakkelijk de aanval van Vegeta afweert.

Het hoofd van Android 16 ligt in de buurt van de cameraploeg en Hercule. Als Android 16 begint te praten, beginnen ze allemaal te gillen. Android 16 vraagt aan Hercule of hij hem naar Gohan wil brengen. De cameraploeg en zijn leerlingen zeggen dat hij het niet moet doen, maar voor de verandering is Hercule zijn eigen lafheid een keer zat en hij pakt het hoofd op. Hij rent rechtdoor richting Gohan en Cell. Als hij dichtbij genoeg is gooit hij het hoofd naar Gohan toe. Hij denkt zelfs even dat hij het hoofd te ver heeft gegooid.

De Z-fighters proberen zich te verweren maar het lukt niet echt goed meer. Vooral Yamcha en Tien hebben het moeilijk.

Het hoofd van Android 16 ligt in de buurt van Gohan. Android 16 vertelt aan Gohan dat hij een enorme kracht in zich heeft, die hij moet laten vrijkomen om de wereld te beschermen waar Android 16 van hield. Dan komt Cell aangelopen en trapt het hoofd van Android 16 stuk. Gohan schrikt, denkt na over wat Android 16 heeft gezegd heeft en plots knapt er iets bij hem. Hij begint hard te gillen! Iedereen kijkt snel en verbaasd in Gohans richting en zien dan dat Gohan begint te transformeren.

Het is een geheim dat al bekend was sinds Gohan was geboren. Bij zijn gevechten met Raditz, Garlic Jr., de Ginyu Force en zelfs Frieza hebben we al voorproefjes gezien van de explosieve kracht van een Saiyan. Maar als een echte explosie verdween het net zo snel als het kwam en had hij geen controle over die kracht, tot nu toe. Eindelijk heeft hij de kracht getemd. De echte Gohan is opgestaan. En Cell krijgt een geduchte tegenstander van elf jaar. Dat zie je in de volgende aflevering van Dragonball Z.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?