Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

170: The Unleashing

Gohan wordt hartstikke boos en begint te transformeren. De kinderen van Cell zijn nog druk in gevecht met de Z-fighters en zijn aan de winnende hand. Zelfs Goku kan het niet winnen omdat hij verzwakt is door het gevecht met Cell. Gohan transformeert nog steeds, zijn haren worden langer en zijn spieren groeien enorm. Gohan schreeuwt nog een keer hard en iedereen ziet dat Gohan een nieuw level heeft bereikt, SSJ2. Een vlaag energie vliegt door de lucht heen waardoor de camera van de filmploeg sneuvelt. Iedereen is verbaasd dat Gohan zo sterk is geworden. Gohan loopt naar Cell toe, die nog steeds het zakje Senzubonen in zijn hand houdt. Voordat Cell ook maar iets in de gaten heeft, heeft Gohan het zakje te pakken. Cell is erg verbaasd en vraagt hoe Gohan de Senzubonen heeft gepakt.

Gohan vliegt naar een van de Cell Juniors toe en vernietigt die. Dan gaat hij naar de twee Cell Juniors bij Krillin. Hij laadt zich op en er komen allemaal bliksemstraaltjes om zijn arm heen. Een van de Cell Juniors is bang en vliegt weg. De andere staat met zijn hand bij Krillins keel. Een Cell Jr. die is weggevlogen vuurt wat ki-stralen op Gohan af, maar Gohan is zo snel geworden dat hij Krillin al heeft gepakt en nu in de lucht zweeft. Hij zet Krillin bij Piccolo neer en vernietigt weer een Cell Junior. Vegeta is erg verbaasd dat Gohan ze zo eenvoudig kan vernietigen. Hij had zelf de grootste moeite om ze alleen al van zijn lijf te houden.

Chi-Chi erg kwaad dat de televisie het niet meer doet en ze is bang dat ze Gohan, haar lieve baby'tje kwijt zal raken. Haar vader Ox-king probeert Chi-Chi uit te leggen dat Gohan geen baby meer is en net zo sterk is als Goku. En dat Gohan nu net als Goku de aarde moet beschermen. Na dit alles is Chi-Chi nog kwader geworden en maakt alles stuk.

Gohan is het zat geworden en vernietigt nog een paar Cell Juniors. Twee Cell Juniors vallen Gohan aan met een Kamehameha en een Special Beam Cannon. Daarna doen ze allebei hun Solar Flare. Ze denken allebei dat Gohan dood is maar hij mankeert niets. Gohan vliegt naar de Cell Juniors toe en vernietigt ze een voor een. Hij gooit het zakje Senzubonen naar Trunks en zegt dat hij ze uit moet delen. Gohan vliegt naar Cell toe en is klaar om te vechten.

De grote vraag is nu beantwoord. Nadat zijn ongelooflijke verborgen krachten zijn vrijgekomen, heeft Gohan alle zeven wrede Cell Juniors uitgeroeid zonder dat het hem zelfs een zweetdruppeltje heeft gekost. Nu staat hem een grotere uitdaging te wachten: de machtige Cell zelf! Zijn Goku's voorspelling juist? Zal Gohan eindelijk Cell kunnen uitschakelen? En is de rol van beschermer van de aarde overgedragen van vader op zoon? Het historische gevecht begint, volgende keer in Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?