Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

171: The Unstoppable Gohan

Gohan en Cell staan nog op het slagveld. Cell is enorm boos omdat Gohan zijn kinderen vermoord heeft. Cell kan nog steeds niet geloven hoe groot de kracht van is Gohan geworden. Ook de Z-fighters geloven hun ogen niet. Gohan lijkt nu gewoon op een man.

Trunks vliegt naar Krillin toe en geeft hem een Senzuboon. Yamcha en Tien krijgen er ook een. Trunks vindt dat ze allemaal moeten maken dat ze wegkomen want het zal er hard aan toe gaan. Trunks gaat naar Piccolo en Goku om ze ook een Senzuboon te geven.

Gohan gaat weer in de aanval, maar voordat Cell ook maar iets kan doen, is Gohan al weer weg. Cell probeert uit alle macht Gohan te raken maar hij kan geen enkele rake klap plaatsen. Cell vindt dat Gohan hem niet zo voor schut moet zetten. Eindelijk kan Cell een goedgerichte trap maken maar Gohan blokkeert deze met gemak en neemt de aanval over.

Goku heeft ondertussen net als Piccolo de Senzuboon ingenomen en hij kijkt net als de rest toe hoe Gohan het tegen Cell doet. Volgens Vegeta doet Gohan niet eens zijn best om Cell te raken. Piccolo denkt nu eindelijk te snappen waarom Goku tegen Cell vocht, terwijl hij wist dat hij niet kon winnen. Goku heeft dat gedaan om aan Gohan te laten zien hoe Cell vecht. Dus eigenlijk alleen maar om Gohan te helpen. Maar volgens Goku heeft Gohan nu helemaal geen hulp meer nodig.

Cell heeft de aanval weer geopend en hij doet nog steeds alles wat hij kan om Gohan een keer te raken, maar het lukt hem niet.

De mensen, die op het grote scherm naar het toernooi kijken, vragen zich af wat er gaat gebeuren en of dit echt het einde van de wereld is.

De leerlingen van Hercule proberen weg te komen maar Piroshiki is zo bang dat hij zijn benen niet kan bewegen.

Gohan spiegelt elke beweging van Cell, zodat deze hem niet kan raken. Opeens staat Gohan vlak voor de neus van Piroshiki, die daar behoorlijk van schrikt. Cell denkt Gohan nu te hebben maar als hij een slag wil uitdelen raakt hij niks anders dan de grond, omdat Gohan al lang op een berg staat. En passant heeft Gohan ook nog even de leerlingen van Hercule meegenomen Vegeta vindt het heel erg irritant dat eerst Goku en nu Gohan ook sterker zijn dan hijzelf. Trunks biedt Vegeta een Senzuboon aan. Vegeta haat om zo'n boon op te eten, maar hij is toch zo wijs om het deze keer maar wel te doen.

Cell begint aardig gefrustreerd te raken en blijft uit alle macht proberen om Gohan te raken, maar zonder succes. Cell vraagt zich af waarom het hem niet lukt om Gohan te raken. Cell creŽert een soort explosie om zich heen waar door heel wat rotsen sneuvelen. Na het optrekken van de rook merkt Cell echter dat Gohan er nog steeds staat, zonder ook maar een schrammetje te hebben opgelopen. Cell is het nu echt zat en zegt dat Gohan maar moet op gaan passen, omdat Cell nog niet alles heeft laten zien wat hij echt kan. Volgens Gohan kletst Cell maar wat, maar Cell wil wel eens zien wat Gohan gaat doen als Cell met al zijn kracht gaat vechten. Volgens Trunks bluft Cell, maar als Cell begint aan zijn volledige power-up staat iedereen, behalve Gohan, er raar van te kijken. Nadat Cell klaar is met zijn power-up, vraagt hij of Gohan onder de indruk is. Maar dit is Gohan absoluut niet en hij vraagt of dit alles is wat Cell in huis heeft. Kwaad probeert Cell met enorme snelheid de eerste klap uit te delen, maar tot zijn verbazing geeft Gohan geen krimp. Als Cell het nog eens probeert, krijgt hij, voordat hij het door heeft, al een slag in zijn maag. En die klap komt hard aan door Cell en hij is behoorlijk aangeslagen. Cell probeert opnieuw aan te vallen, maar voordat hij het door heeft, raakt Gohan hem hard in zijn gezicht. Cell krimpt ineen van de pijn en vraagt zich nu toch wel af hoe het kan dat Gohan hem heeft zo goed als gevloerd heeft met maar twee geplaatste klappen. Volgens Krillin heeft Gohan de zaak al beslist, maar Piccolo denkt dat het nog steeds niet voorbij is. Heeft Piccolo gelijk? Je ziet het in de volgende aflevering van Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?