Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

172: Cell's Mighty Breakdown

Gohan loopt naar Cell toe en Cell valt aan. Hij schopt hem maar het heeft niet echt nut. Dan daagt Cell Gohan uit en Gohan schopt hem op de grond. Cell vraagt zich af hoe een Saiyan, zelfs een kind, sterker kan zijn. Hij gaat het uiterste proberen en hij maakt twee Destructo Discs. Hij vuurt ze af op Gohan, maar Gohan houdt ze tegen met zijn energie en laat ze verdwijnen. Vervolgens probeert Cell het met een Special Beam Cannon, maar Gohan slaat hem weg.

Hercule vindt dat Gohan talent heeft en dat hij maar zijn leerling moet worden. Zijn andere leerlingen beginnen te huilen. De cameraman probeert nog steeds zijn camera te maken. De reporter vraagt hem om eerst zijn microfoon te repareren, want hij wil zijn luisteraars op de hoogte houden van de gebeurtenissen. De reporter richt zich tot Hercule en zegt dat Gohan sterker is. Uiteraard is Hercule het daar niet mee eens.

Gohan loopt naar Cell en vraagt aan hem waar hij zo bang van is. Cell zegt dat het komt door Gohans verborgen krachten. Had hij Gohan maar niet moeten dwingen om die krachten te tonen. Gohan zegt dat het hem spijt dat hij Cell nu moet vernietigen. Cell vliegt weg en bereidt een enorme Kamehameha voor. Hij vuurt hem af en dreigt de aarde op te blazen. Gohan vuurt een Kamehameha terug en Cell kan die niet stoppen. Sommige van de Z-fighters denken dat Cell dood is, maar Piccolo voelt zijn energie nog. En inderdaad is Cell er nog. Hij is gewond en mist een arm, een been en wat stukken van zijn hoofd.

Goku denkt terug aan een van de dagen dat Gohan en Goku in de Hyperbolic Time Chamber trainden. Na een zware training was Gohan behoorlijk uitgeput en Goku vond dat ze even moesten rusten. Maar Gohan wilde toch gewoon door trainen. Gohan probeerde weer Super Saiyan te worden, maar uiteindelijk valt hij flauw van de uitputting. Sinds die dag wist Goku dat Gohan de kracht zou hebben om Cell te verslaan.

Goku en de anderen vinden dat Gohan Cell, nu hij verzwakt is, moet vernietigen. Maar Gohan wil Cell laten leiden. Cell regenereert zichzelf en pompt zijn spieren op. Daarmee maakt hij dezelfde fout die Trunks ooit maakte. Hij is nu enorm sterk, maar wel veel trager en dat is alleen maar nadelig tegen de snelle Gohan. Gohan slaat hem een paar keer en dan is het gebeurd met Cell. Hij knielt op de grond en hij lijkt iets uit te gaan kotsen. Even later kotst hij inderdaad Android 18 uit en begint hij terug te transformeren naar zijn semi-perfecte vorm.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?