Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

173: A Hero's Farewell

Nu Cell Android 18 heeft uitgespuugd, transformeert hij tot ieders verbazing terug naar zij semi-complete vorm. Cell opent uit pure woede de aanval weer maar hij kan Gohan niet raken. Als Gohan een gaatje ziet plaatst hij een perfect geplaatste slag in de maag van Cell. Als Gohan nadert zegt Cell dat hij uit zijn buurt moet blijven maar Gohan blijft maar dichterbij komen. Cell valt achter over in een gat in maar hij kan zich nog net op tijd vasthouden aan de rand. Gohan is nu bij Cell gekomen en vraagt Cell zich over te geven. Cell probeert naar boven te komen, maar Gohan houdt hem tegen en duwt hem de afgrond in. Als Cell weer boven komt, deelt Gohan nog een perfecte klap uit. Iedereen ziet dat Gohan alleen maar met Cell loopt te spelen en ze vinden dat Gohan Cell moet uitschakelen. Maar Gohan geeft hier geen gehoor aan en gaat gewoon verder met zijn gevecht. Cell zegt dat Gohan moet blijven waar hij nu is. Cell bereidt weer een of andere aanval voor en iedereen is benieuwd wat voor een aanval het zal worden. Tot ieders verbazing maakt Cell zich enorm dik en Cell zegt dat hij zichzelf gaat vernietigen, samen met de hele planeet. Niemand kan het geloven maar volgens Piccolo bluft hij deze keer niet en gaat hij zichzelf echt opblazen. Gohan wil aanvallen maar Cell waarschuwt hem dat hij dan zal exploderen en dat dan ook de planeet zal worden vernietigd.

Er is nog één minuut voordat Cell explodeert. Iedereen denkt dat het voorbij is en dat ze niks meer kunnen doen. Gohan geeft zichzelf de schuld en weet dat hij Cell had moeten uitschakelen toen hij de kans had. Hij heeft gefaald volgens zichzelf. Hij heeft Cell weer laten winnen. Alleen Goku heeft nog een idee. Iedereen vraagt zich af wat Goku van plan is. Krillin vraagt wat ze moeten doen, maar Trunks denkt al te weten wat Goku wil gaan doen. Volgens Trunks hoeft Goku dat niet te doen maar Goku zegt dat er geen andere manier meer is. Goku teleporteert zichzelf tot vlak voor Cell. Hij vindt dat Gohan zijn best heeft gedaan en hij is heel trots op zijn zoon. Gohan moet wel tegen Chi-Chi zeggen dat er geen andere manier was en dat hij dit moest doen. Goku teleporteert zichzelf samen met Cell naar de planeet van King Kai. King Kai denkt dat Goku gek is geworden, maar Goku kon zo vlug geen andere plek bedenken. King Kai vindt dat Goku op zijn minst even had kunnen bellen. Het is zo ver! Cell staat op het punt van exploderen. En samen met Cell explodeert ook de planeet van King Kai. Niemand overleeft de explosie! King Kai, Bubbles, Gregory en Goku zijn allemaal overleden.

De stemming op aarde is niet echt blij. Iedereen staat geslagen voor zich uit te kijken. Gohan valt huilend op de grond. Krillin probeert hem te troosten door te zeggen dat Gohan er niks aan kon doen en dat Goku iedereen heeft gered. Krillin merkt dat Android 18 nog steeds leeft en hij vindt dat ze haar moeten helpen.

Goku, King Kai, Bubbles en Gregory zijn op Snake Way beland. King Kai is woedend op Goku omdat hij Cell naar zijn planeet heeft gebracht. Goku zegt dat het hem spijt maar dat hij geen andere weg zag. Hij moest de aarde reden. Maar King Kai blijft maar woedend op Goku. Goku vraagt zich af waar Cell is gebleven want die had toch bij hen moeten zijn als hij was vernietigd. King Kai zegt dat als hij niet bij hen is, dat hij dan niet dood is en dat hij terug is naar de aarde. Goku reageert heel gespannen, ook al weet hij dat hij niks meer kan doen.

Op aarde staat iedereen op het punt om naar huis te gaan, maar dan gebeurt er iets vreemds. Opeens wordt Trunks geraakt door een laserstraal. Ze staan allemaal verbaasd te kijken als Cell uit de rook te voorschijn komt. Wat is dit? Cell leeft nog! En hij is sterker dan ooit. Wat gebeurt er? Kunnen onze helden Cell nu nog wel verslaan? Je ziet het in de volgende aflevering van Dragonball Z!

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?