Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

174: Cell Returns!

De Z-fighters zijn verbaasd over Cells terugkeer. Trunks ligt zwaargewond op de grond na de voltreffer van Cell.

Op Snake Way vraag Goku aan King Kai hoe het kan dat Cell nog in leven is, maar ook King Kai moet het antwoord schuldig blijven.

Cell geniet van de angst in de ogen van de Z-fighters. Hij begint uit te leggen hoe hij zijn zelfvernietiging heeft overleefd. Blijkbaar heeft Dr. Gero zijn ontwerp zo geniaal in elkaar gezet dat bij de zelfvernietiging één van zijn cellen het heeft overleefd. En die ene cel was, dankzij de regeneratie mogelijkheden via Piccolo's cellen, genoeg om weer te volgroeien. Bovendien had de cel blijkbaar onthouden hoe zijn perfecte vorm eruit had gezien en volgroeide hij naar zijn perfecte vorm. En verrassend genoeg had Cell beheerste Cell ook opeens de Instant Translocation techniek van Goku, waarmee hij dus vrij eenvoudig weer naar de aarde kon terugkeren.

Gohan lijkt niet bang te zijn. Hij stapt naar voren en gaat opnieuw de uitdaging aan om Cell te vernietigen. Deze keer om de dood van zijn vader te wreken. Iedereen ziet het niet goed gaat met Trunks. Ook Vegeta ziet dat. Hij denkt terug aan het verleden hoe Trunks van alles voor hem heeft gedaan en dat hij nooit iets terug heeft gedaan. Het is nog tijd om daar iets aan te doen. Hij valt aan met een enorme aanval. Daarna volgt er nog een regen van aanvallen. Vegeta denkt dat Cell nu wel dood zal zijn, maar Cell is gewoon heel en slaat Vegeta tegen de grond. Vervolgens wil Cell Vegeta afmaken, maar Gohan gaat voor Vegeta staan en vangt de aanval van Cell op. Gohan raakt behoorlijk gewond en zijn linkerarm is helemaal verlamd. Cell wil daarna overal een einde aanmaken door met een Kamehameha alles te vernietigen. Gohan is te uitgeput en aangeslagen om het nog tegen Cell op te nemen. Maar dan hoort Gohan de stem van zijn vader (door King Kai's telepathie) die hem vertelt dat hij Cell kan verslaan als hij alles geeft wat hij in zich heeft. Cell vuurt zijn Kamehameha af en Gohan gebruikt zijn ene goede arm om ook een Kamehameha af te vuren.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?