Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

175: The Horror Won't End

Cell vindt dat de aarde geen nut meer heeft en dat hij alles al heeft gedaan wat moest en nu is hij van plan om de aarde te vernietigen met een grote Kamehameha. Gohan kan niks meer doen om Cell tegen te houden. Het is zijn schuld dat ze niets meer kunnen doen en ook zijn schuld dat Goku er niet meer is.

Vegeta vindt dat hij zijn voorouders heeft laten zitten en dat hij een schande is voor het hele Saiyan ras. Hij biedt Gohan zijn excuses aan. Gohan is verbaasd om dat excuus uit de mond van Vegeta te horen en denkt dat Vegeta dat alleen maar zegt omdat hij weet dat de aarde vernietigd zal worden.

Dende vraagt zich af waarom de energie van Cell hem zo bang maakt. Mr. Popo zegt dat de energie van Cell puur kwaadaardig is.

De Nameks op nieuw Namek voelen ook de kwaadaardige energie van de planeet aarde en ze vragen zich af of deze energie de aarde zal vernietigen.

Cell snap nu pas wat Dr. Gero bedoelde met totale perfectie. Cell vertelt over de tijd voordat hij geboren was en toen de Androids er waren. Dr. Gero was jarenlang bezig geweest met het maken van de perfecte Android. Android 17 vond dat Dr. Gero zijn tijd verknoeide met alleen maar typen, omdat hijzelf toch al de perfecte Android was. Maar volgens Dr. Gero was Android 17 niets vergeleken met de creatie die hij aan het maken was. Dr. Gero wilde dat de Androids weer naar hun kamers gingen maar de Androids vernietigden Dr. Gero en daarna het lab. Maar gelukkig voor Cell bleef zijn kamer helemaal intact en kon hij zich zonder problemen verder ontwikkelen. Toen hij helemaal volgroeid was en zijn eerste stappen in de wereld zette, kwam hij erachter dat deze wereld al vernietigd was door de Androids en dat de Androids al vernietigd waren door Trunks. Cell absorbeerde nog zo veel mogelijk energie, maar dat was niet genoeg om perfect te worden. Toen ontdekte hij de tijdmachine van Trunks. Om daar in te reizen moest hij terug naar zijn larve stadium en toen is hij naar een tijd gegaan waar de Androids nog niet vernietigd waren. Eenmaal in deze tijd terechtgekomen, had hij jarenlang nodig om weer te groeien naar zijn volwassen stadium. Maar het lange wachten was maar een kleine prijs die hij moest betalen voor perfectie. Al snel nadat Cell Android 17 had geabsorbeerd voelde hij de perfectie maar pas nadat hij ook Android 18 had geabsorbeerd merkte hij wat Dr. Gero bedoelde met uiterste perfectie.

Cell vindt het wel ironisch dat de aarde door een knal is ontstaan en dat hij door een knal nog sterker en beter is geworden. Doordat hij Saiyan cellen bezit is hij door zijn bijna vernietiging veel sterker geworden. En door de cellen van Piccolo kon hij gemakkelijk regenereren. En dankzij de cellen van Frieza kan hij overal overleven, dus ook in de ruimte. Cell denkt nu ook te begrijpen dat hij niet alleen maar was gemaakt om de aarde te vernietigen, maar dat hij ook nu dankzij de Instant Translocation techniek van Goku, het hele heelal kan en wil vernietigen.

Krillin vindt dat na alles wat ze voor de aarde hebben gedaan, ze de aarde niet zomaar kunnen laten vernietigen. De commentator begrijpt dat dit het einde van de wereld moet zijn en dat alles wat Cell doet komt door die vreemde gloed om hem heen. Hercule denkt nog steeds dat het een truc is, maar zelfs zijn leerlingen geloven hem niet meer. De mensen die het toernooi eerst op het grote scherm bekeken raken allemaal in paniek omdat de aarde ineens helemaal begint te schudden.

Chi-Chi is nog steeds kwaad en wil dat Gohan naar huis komt. Opeens wordt er op de deur geklopt. Het is Babi die dacht dat Chi-Chi wel wou willen zien hoe Gohan het tegen Cell doet. Als Chi-Chi in de kristallen bol ziet dat Gohan gewond is, valt ze flauw.

Cell vraagt zich af waarom Gohan niets doet om hem tegen te houden. Gohan heeft volgens zichzelf zijn enige kans om hem te verslaan verknalt. Cell had op een dramatischere afloop gehoopt. Opeens hoort Gohan de stem van zijn vader die zegt dat hij Gohan niet kent als iemand die zomaar opgeeft. Dankzij King Kai kan Goku met Gohan telepathisch communiceren. Goku weet dat Gohan Cell kan verslaan en dat belooft hij hem ook. Goku wil dat Gohan zijn grootste Kamehameha geeft. Maar Gohan gelooft niet dat hij dat kan omdat hij nog maar één arm heeft en omdat hij meer dan de helft van zijn energie kwijt is. Maar Goku zegt dat het niet zo is en dat Gohan dat alleen maar denkt. Hij kan Cell verslaan! Gohan gelooft er nu weer in en maakt zich klaar voor een Kamehameha. Cell en Gohan vuren de Kamehameha tegelijk af.

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?