Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

177: Goku's Noble Decision

Iedereen staat lachend om Gohan heen en ze vertrekken naar Dende op de Lookout. Piccolo zegt nog even tegen Vegeta dat hij heel dapper was en dan vertrekt Piccolo ook. Vegeta gaat niet mee. Hij denkt na en voelt zich volledig voorbijgestreefd door Goku en Gohan.

Hercule zegt tegen de verslaggever dat hij Cell heeft verslagen. De verslaggever gelooft het eerst niet, maar als de leerlingen van Hercule het bevestigen, begint hij het toch ook te geloven. En even later denkt de hele wereld dat Hercule Cell heeft verslagen.

Als ze aankomen bij Dende heelt hij Gohan. Gohan vertelt dat hij Goku kon voelen bij zijn gevecht en dat hij zo Cell heeft kunnen verslaan. Dan geneest Dende ook Android 18. Android 18 wordt wakker en Krillin zegt dat hij het verleden wil vergeten en vrienden wil worden. Android 18 zegt ze niet zomaar van gedachten veranderd, omdat hij haar gered heeft en dan vertrekt ze. Krillin is erg verdrietig. Gohan heeft wel door dat Krillin een oogje heeft op Android 18 en roept dat luidt rond. Het levert hem een klap voor zijn kop op van Krillin. Vervolgens roept Dende de draak op met de Dragon Balls. De nieuwe draak kan nu zelfs twee wensen vervullen! Yamcha wenst dat iedereen die door Cell is gedood weer terugkeert. En even later wordt Trunks weer levend. Maar Goku is helaas niet terug. Piccolo was al bang dat Goku niet terug zou kunnen komen, omdat Goku al een keertje door de draak van de aarde tot leven is gewekt. Yamcha vraagt nog of de draak niet de gehele tweede wens kan gebruiken om Goku terug te wensen, maar dit kan niet.

Ergens in een van de steden is er een parade ter ere van Hercule, omdat hij zogenaamd Cell heeft verslagen.

Dende komt met het idee om het Porunga, de draak van Namek, te vragen. Ze besluiten om de tweede wens te gebruiken om naar Namek te gaan, maar daar steekt Goku een stukje voor. Telepathisch laat hij weten dat hij niet teruggewenst wil worden! Hij heeft nagedacht waarom de aarde altijd in gevaar was en dat kwam omdat er altijd mensen achter hem aan zaten. Dus besluit hij maar dood te blijven. Bij iedereen komen er goede herinneringen boven van Goku. De draak wordt ongeduldig en wil dat ze snel hun tweede wens doen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?