Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

178: One More Wish

De draak wil nog één wens vervullen en vraagt of de Z-vechters nog een wens hebben. Niemand kan een goede wens bedenken. Het lijkt Yamcha wel leuk om stinkend rijk te worden, maar de rest vindt dat een beetje raar idee. Krillin zegt dat hij een wens heeft. Hij vraagt de draak om Android 17 en 18 in mensen te veranderen, zodat ze hun leven in vrede kunnen leven. Maar de draak heeft daar niet de krachten voor. Android 18 die de rest zit af te luisteren vraagt zich af wat ze aan het doen zijn. Dan vraagt Krillin om de explosieven uit de lichamen van de Androids te halen. Dat kan de draak wel doen. Hij maakt de wens en de explosieven verdwijnen. Trunks vraagt waarom hij de Androids wil helpen. Krillin zegt dat hij Android 18 wel leuk vindt. Tien vraagt waarom hij dan ook Android 17 wou helpen. Krillin zegt dat hij Android 18 zo gelukkig mogelijk wil maken. En als ze niet met hem wil, dan kan ze dat misschien met Android 18 omdat ze samen een goed koppel vormen. Dan komt Android 18 tevoorschijn en bedankt Krillin. Ze zegt dat Android 17 niet haar vriendje is maar haar tweelingbroer! Ze zegt dat Krillin niet haar hart heeft gewonnen door de wens, maar ze vindt het wel aardig van hem. Krillin vraagt of ze niet bij de Z-vechters wil blijven. Maar daar heeft Android 18 geen interesse in en ze vertrekt. De rest neemt afscheid van elkaar en iedereen vliegt naar huis. Piccolo blijft achter en gaat bij Dende en Mr. Popo wonen.

Gohan vertelt Chi-Chi dat Goku dood is en dat hij niet terug wilde komen omdat hij dan misschien opnieuw de aarde in gevaar zou kunnen brengen. Chi-Chi barst in tranen uit. Haar vader, Ox-King, probeert haar te troosten.

In een show op het ZTV televisiestation is Hercule te gast. Hij zit weer vreselijk op te scheppen en probeert 20 stenen doormidden te slaan. Er blijft er eentje heel. En weer doet zijn hand toch wel een beetje pijn.

Chi-Chi brengt Gohan, die op zijn kamer zou moeten zitten om te studeren, wat lekkers. Maar Gohan is er stiekem met zijn opa tussenuit geknepen. Gohan laat zijn opa, Ox-King, een plek zien waar Goku hem altijd bracht. Gohan vangt er een grote vis. Een grote prehistorische vogel probeert de vis nog af te pakken, maar moet dat bekopen met een flinke pak slaag. De volgende dag is iedereen bij het huis van de familie Brief om Trunks uit te zwaaien die terug gaat naar de toekomst. Iedereen zwaait hem gedag, zelfs zijn vader.

Bulma laat haar ouders vol trots zien dat baby Trunks heeft leren lopen. Ondertussen hebben Goku en King Kai besloten om maar een huis te gaan bouwen op Snake Way.
En terwijl zij hun huis bouwen reist Trunks door de tijd en denkt aan wat hem te wachten staat. Dat zie je de volgende keer in Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?