Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

179: Free the Future

Alhoewel de vrede op de aarde van het heden is hersteld, is de toekomst waar Trunks vandaan kwam nogal grimmig. Niemand weet waar Android 17 en 18 zullen toeslaan. Angst overheerst. De Androids zijn nog steeds de boel aan het vernietigen. Dan komt Trunks weer thuis en vertelt Bulma over zijn belevenissen in het verleden. Bulma is verbaasd als Trunks vertelt over Vegeta's reactie op de dood van Trunks tijdens het gevecht tegen Cell.

Op de televisie is er nieuws over de Androids en Trunks wil ze nu tegenhouden. Hij vliegt er heen en de Androids denken dat ze Trunks wel aankunnen. Ze vallen aan maar Trunks ontwijkt alles. Eerst doodt hij Android 18 en vervolgens Android 17. Alleen hij weet dat er nog één iemand is, Cell! Nu de Androids zijn vernietigd is het tijd voor een nieuw begin op aarde. De steden worden weer opgebouwd en alle wonden zijn aan het genezen. Het duister is verjaagd, de zon schijnt weer. Trunks wil naar het verleden om zijn vrienden het goede nieuws te vertellen. Hij beveelt Bulma naar binnen te gaan en roept Cell omdat hij weet dat die in de buurt is. Hij vertelt Cell alles wat hij over hem weet en Cell vraagt zich af hoe hij dat alles weet. Dan komt hij erachter dat hij van hem geleerd heeft in het verleden. Trunks en Cell vliegen de stad uit. Cell denkt dat hij Trunks aankan, maar Trunks heeft andere plannen. Ze gaan het gevecht met elkaar aan en Trunks is veel sterker. Hij doodt Cell met één schot en alles is weer veilig.

King Kai is het huis aan het bouwen, terwijl Goku met Bubbles en Gregory aan het spelen is. Wanneer het huis af is duwt Goku er even tegenaan en de boel valt om. Goku denkt dat dit een teken is. Ze moeten hier niet wonen. Goku vindt dat ze naar de andere wereld moeten gaan. King Kai stribbelt even tegen, maar ze gaan uiteindelijk toch op reis. Goku en King Kai gaan naar de andere wereld. Wat zullen onze avonturiers daar aantreffen? Kijk de volgende keer weer naar Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?