Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

180: Warriors of the Dead

Goku en King Kai zijn op Snake Way beland. Goku spoort King Kai een beetje aan om sneller te gaan lopen, omdat hij snel in de andere wereld wil zijn. Goku wil de heerster wel ontmoeten, want het lijkt hem een hele grote uitdaging om tegen hem te vechten. Goku gaat in de fout door de Grand Kai aan te spreken als `Hem`. King Kai word razend en legt uit dat het heelal in vier delen is verdeeld en dat ieder deel, onderverdeeld in noord, west, zuid en oost, zijn eigen Kai heeft en dat er één Kai boven hen alleen staat, namelijk de Grand Kai.

Goku wil niet te laat komen en rent weg, maar even later komt hij teruggelopen en vraagt naar de weg. King Kai zegt dat hij met een vliegtuig moet gaan. Snel rent Goku weer weg, maar na een paar seconde komt hij weer terug en vraagt waar hij dit vliegtuig kan vinden. Het vliegtuig staat bij King Yemma's paleis. En weer rent Goku weg om niet veel later weer terug te keren. Hij herinnert zich opeens een snellere manier om er te komen en gebruikt zijn Instant Transmission om zichzelf, King Kai, Bubbles en Gregory naar King Yemma te transporteren. Daar pakken ze het vliegtuig. Als Goku en King Kai boven een planeet vliegen vind Goku het wel een hele grote planeet. Goku moet zich stevig vastmaken omdat ze gaan landen. Alleen ziet Goku niet waar.

Als ze zijn geland, komen ze de West Kai tegen. Het blijkt dat King Kai, die de Kai van het noordelijke kwadrant is, en de West Kai elkaar niet zo erg liggen. De West Kai schiet in de lach als hij ziet dat King Kai dood is. De West Kai vindt dat zijn vechter, Pikkon, de sterkste vechter is, maar King Kai vindt dat Goku juist de sterkte is. Ze willen dat Goku en Pikkon het uit moeten vechten. Maar hier komt niks van omdat hun gekibbel wordt onderbroken door de stem van de Grand Kai. Als de Grand Kai arriveert buigt iedereen behalve Goku. De Grand Kai vertelt dat er wat problemen zijn in de Wereld Van Eeuwige Verliezers (Home For Infinite Losers = HFIL). King Yemma heeft namelijk Cell daar heen gestuurd en het lijkt erop dat hij samen met Frieza en zijn mannen de boel op stelten zet. De Grand Kai wil dat Pikkon even orde op zaken gaat stellen. Goku gaat met Pikkon mee omdat hij al een keer tegen hen allen heeft gevochten.

Als Frieza Goku ziet schikt hij aardig. Eerst schakelt Goku de hele Ginyu Force uit. Frieza verbaast zich over Goku en vraagt zich af hoe hij zo sterk is geworden. Volgens Cell hoeven ze zich geen zorgen te maken, want hij heeft Goku al eens verslagen. Als Cell Goku wil aanvallen wordt hij onderschept door Pikkon. Pikkon verslaat Cell eenvoudig en daarna hakt hij ook nog even Frieza en King Cold in de pan. Goku geeft toe dat hij zich vergist had in de kracht van Pikkon en dat hij eigenlijk geen hulp nodig had, maar Pikkon bedankt Goku toch.

Ook in de andere wereld is Goku de held en maakt daarbij nieuwe vrienden. Een nieuwe wereld en tijd genoeg om hem te verkennen. Net iets voor Goku. Kijk de volgende keer weer naar Dragonball Z!

Samenvatting geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?