Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

181: Tournament Begins

Goku vertelt trots aan King Kai hoe sterk Pikkon wel niet is, maar King Kai kijkt er helemaal niet van op, omdat alle vechters bijna zo sterk zijn als Pikkon. Als Goku en King Kai bij een heel groot gebouw aan komen, merkt Goku dat hij niet de enige vechter is die de aarde wel eens heeft gered. King Kai stelt hem en enkele helden voor. Migorin, een blauw/paarse op een hond lijkende figuur, heeft 8000 jaar geleden een heel invasieleger verslagen. Sart heeft 3000 jaar geleden zijn planeet verdedigd tegen meteorieten. En Olibu, ook van de aarde, wordt genoemd in vele legendes van de aarde. Opeens komen de West, Zuid en Oost Kai aangelopen en ze zijn van plan om een feest te gaan houden ter ere van de dood van King Kai. West Kai vindt dat ter ere van hun eerste hereniging sinds 300 jaar een toernooi gehouden moet worden om te zien welk deel van het universum de sterkste krijgers heeft. Grand Kai vindt het een goed idee en hij wil de winnaar van het toernooi dan een gratis les geven. Goku kan niet wachten om aan het toernooi mee te doen. Maar Oost Kai vindt dat Goku niet zomaar mee mag doen, het is geen toernooi voor groentjes. Ze wil een racewedstrijdje houden en als Goku wint mag hij mee doen. Het is een nek aan nek race maar uiteindelijk winnen ze allebei niet. Grand Kai is de eerste die bij de finish is. En zo kan Goku toch mee doen aan het toernooi van de andere wereld.

He toernooi van de andere wereld staat op het punt van beginnen en elke Kai moedigt zijn/haar vechters aan. Maar volgens West Kai verdoen ze hun tijd, omdat hij zeker weet dat Pikkon gaat winnen. Goku vindt het heel spannend dat Pikkon ook mee doet. King Kai waarschuwt Goku dat deze gevechten veel zwaarder zijn dan al zijn gevechten die hij op aarde heeft gehad. Olibu is de eerste die mag beginnen en hij moet aantreden tegen Chapuca1, een kleine kalende bruine man met een zwarte baard uit het oostelijke kwadrant. Het gevecht lijkt gelijk op te gaan maar uiteindelijk wint Olibu het gevecht omdat zijn tegenstander met zeven van zijn duplicaten tegen elkaar aan vliegt.

Na Pikkon is Goku aan de beurt en zijn tegenstander is Caterpy, een enorme rupsachtige figuur. Caterpy krijgt Goku al snel te pakken met zijn vele poten en geeft Goku de kieteldood. Maar Goku weet los te komen en na een harde klap begint Caterpy te huilen. Goku voelt zich een beetje schuldig. Dan begint Caterpy te verpoppen en de omroeper vraagt zich af hoelang het gaat duren voor Caterpy klaar is om verder te vechten. De Kai van het zuiden zegt dat dit zo'n 1200 jaar kan duren. Dat duurt te lang en Goku mag door naar de volgende ronde.

En zo is het toernooi van de andere wereld begonnen. Kan Goku als groentje de finale halen? En wie worden zijn volgende tegenstanders? Zie het in de volgende aflevering van Dragonball Z!

Geschreven door: Mystic Gohan

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?